гру 30, 2021
585

Підсумки виставки

Підсумки виставки

Останній місяць року був відзначений важливою подією для всіх причетних до світу автобізнесу: виставка Automechanika Dubai 2021, яка проходила 14-16 грудня в Дубаї, об'єднала між собою більше тисячі фахівців сфери автопослуг та автомобільної промисловості.

На майданчику виставкового центру Dubai World Trade Centre зустрілися виробники, постачальники, конкуренти, партнери та потенційні клієнти, щоб обмінятись досвідом та завести корисні знайомства.

На виставці ми показували та розповідали про наше обладнання для діагностики ЕУР (EPS), стартерів/генераторів та обладнання для такого швидкозростаючого напрямку автопослуг, як ремонт та обслуговування електричних автомобілів:

  • MS561 - контролер для діагностики агрегатів ЭПК та ЭГПК що працюють за протоколами зв'язку CAN та FlexRay, таких як: рульові рейки, колонки та насоси, окремо від електросистеми автомобіля.
  • MS008 - багатофункціональний діагностичний стенд для діагностики автомобільних генераторів, стартерів та регуляторів напруги окремо від генератора.
  • LOKI – інноваційний діагностичний прилад з повним набором сервісних опцій для ремонту та обслуговування автомобілів Tesla Model S, Model X, Model 3, Model Y.

А також про наші новинки:

  • MS800 – тестер для діагностики високовольтних акумуляторів гібридних автомобілів.
  • MS900 - комплект обладнання для обслуговування фільтрів сажі легкових автомобілів, вантажівок і автобусів шляхом їх промивання.

Експозицію MSG Equipment відвідали гості з ОАЕ, Ірану, Саудівської Аравії, Пакистану, Єгипту, Кенії, Танзанії, Киргизстану, Росії та Німеччини. Дякуємо всім за увагу до нашої продукції, ваші питання, зауваження та побажання допомагають нам ставати кращими!

Також хочемо висловити особливу подяку за надану підтримку та допомогу у всіх організаційних питаннях нашому партнеру Eurodiesel Services

Якщо вас зацікавило наше обладнання, і ви хочете дізнатися більше, зв'яжіться з нашим менеджером:

+38 (067) 434 45 33 (Viber, WhatsApp, Telegram)

COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :