кві 5, 2019
2718

MSG Equipment на європейському ринку

Придбати обладнання та інструменти для автосервісу MSG Equipment.

MSG Equipment – виробник обладнання та інструментів для автосервісів та СТО. Ми займаємося розробкою та випуском продукції для діагностики й ремонту легкового та вантажного транспорту.

Головний офіс компанії розташований в Харкові.

  • Завітавши до нас, ви познайомитеся з продукцією, яку ми виробляємо. Побачите обладнання на власні очі, дізнаєтеся, як ми його створюємо та як воно працює.
  • У нас клієнтоорієнтований підхід, тому ми не тільки продаємо якісне обладнання та інструменти, а й проводимо навчання. Фахівці компанії діляться своїм досвідом та знаннями, навчаючи працівників автосервісів методикам діагностики, ремонту вузлів та агрегатів автомобіля.

MSG Equipment має велику партнерську мережу в багатьох містах світу. Запрошуємо всіх, хто працює в сфері ремонту та обслуговування автомобілів, скористатися нашою гостинністю. Відвідавши нашу компанію, ви зможете зробити замовлення та придбати обладнання, спеціальні інструменти, автозапчастини й комплектуючі.

В процесі виробництва обладнання та інструментів ми використовуємо власні розробки та методики, велику увагу приділяємо модернізації. Наша продукція не втрачає актуальності тривалий час, через те, що існує можливість оновити прошивку обладнання та бази даних через Інтернет.

MSG Equipment пропонує обладнання та інструменти для:

  • Стартерів, генераторів;
  • Автомобільних кондиціонерів;
  • Кермових рейок, насосів ГПК;
  • Гальмівних супортів;
  • Автомобільних амортизаторів.

Використання спеціального обладнання та інструментів дозволить значно спростити та прискорити процес ремонту. Чекаємо ваших замовлень!

COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :