тра 21, 2019
1675

Підвищення кваліфікації та навчання майстрів СТО

MSG Еquipment пропонує унікальні курси навчання та підвищення кваліфікації для майстрів СТО

Компанія MSG Еquipment  – автор унікальних курсів підвищення кваліфікації для майстрів СТО. Навчальний матеріал подається таким чином, щоб зберігався зв'язок теорії з практикою. Для досягнення кращого результату використовується індивідуальний темп навчання, є можливість застосування технічних засобів та обладнання для закріплення отриманих знань.

  • Структура занять ретельно опрацьовується, вивчаються найбільш часто виникаючи поломки, причини їх появи та варіанти ремонту;
  • Після пояснення матеріалу, відпрацьовуються на практиці навички діагностики та ремонту на стендах MSG Еquipment;
  • Заняття проводяться за індивідуальним графіком та планом. Кожен учень засвоїть програму, щоб надалі проводити самостійно ремонт агрегатів і вузлів авто;
  • Сприйняття навчального матеріалу проходить легко, з максимально повною передачею потрібної інформації в доступній для учня формі.

Навчайте співробітників з MSG Еquipment

Навчання на курсах MSG Еquipment дозволяє не тільки навчити роботі на стендах. Наші співробітники готові передавати свої знання та досвід молодим фахівцям, ділитися методиками й технологіями ремонту.

Спеціаліст, який володіє унікальними знаннями та досвідом, буде потрібний в автосервісі будь-якого масштабу. Навчання на курсах MSG Еquipment дає колосальний досвід в обраній спеціалізації. Учень отримує саме ту інформацію, яка буде потрібна безпосередньо при діагностиці та ремонті транспортних засобів.

Вибирайте спеціалізацію:

  • Діагностика та ремонт стартерів та генераторів;
  • Діагностика та ремонт амортизаторів;
  • Діагностика та ремонт гальмівних супортів;
  • Діагностика та ремонт кермової системи.

Наші досягнення

Учні, які вже закінчили навчання, часто повертаються до нас, щоб отримати нові знання. Даний досвід є найбільшим нашим досягненням та рекламою того, що навчання є ефективним. Керівники СТО, спостерігаючи за позитивними результатами, відправляють до нас на курси своїх співробітників. Підвищення кваліфікації персоналу на курсах MSG Еquipment дозволяє автосервісу завжди йти в ногу з часом.

Проводять навчання досвідчені фахівці компанії MSG Еquipment, що мають практичний досвід роботи з обладнанням. Наші технічні фахівці Кулієв Рінат та Єрьомін Валентин готові завжди відповісти на будь-яке питання про діагностику та ремонт, покажуть, як використовуючи нові технології та обладнання, отримати максимальний результат.

COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :