чер 20, 2019
540

Відновлення агрегатів

► Як відбувається відновлення автомобільних агрегатів

Необхідність у швидкому ремонті техніки привела до появи такої послуги, як відновлення агрегатів. Сервіс по відновленню економічно вигідний, тому що дозволяє значно скоротити час простою автомобіля. На відновлені вузли й агрегати дається гарантія.

Агрегати, які потребують відновлення, потрапляють до нас 2-ма шляхами:

  • Клієнти звертаються до нас через несправності в автомобілі. Ми проводимо діагностику й пропонуємо або відновити клієнтський агрегат, або поставити клієнту відновлений та забрати у нього несправний на подальше відновлення;
  • Компанія закуповує велику партію б/в агрегатів з Європи, і ми відновлюємо їх для подальшого продажу.

На складі завжди великий асортимент відновлених агрегатів. Коли агрегат знімається безпосередньо з автомобіля, всі дії обговорюються з клієнтом індивідуально.

Як відбувається процес діагностики та ремонту

Спочатку агрегати діагностують. Проводиться цілий комплекс заходів для виявлення прихованих, зовнішніх або внутрішніх дефектів. Після перевірки видається висновок про те, що конкретно несправне та чи можливо відновлення.

Коли відновлення неможливо, агрегат може стати донором, тому що залишаються робочі частини в хорошому стані. Донори зберігаються на складі й використовуються в ремонті.

Коли агрегат підходить для відновлення –  його розбирають, готують до мийки (встановлюють різні заглушки, щоб вода та пісок при очищенні не потрапили всередину). Потім проводяться ремонтні роботи, підбираються запчастини. У процесі ремонту відбувається заміна гумових ущільнювачів, манжет, сальників. Також використовують ремкомплекти.

Після відновлення агрегати обов'язково перевіряються на справність та придатність до подальшої експлуатації. Перевірка проводиться на стендах MSG Equipment. Далі, агрегати знову миють, очищають та забарвлюють. Відновлені агрегати зберігаються на складі.

Ми відновлюємо:

  • стартери тагенератори;
  • кермові рейки;
  • турбокомпресори;
  • компресори кондиціонерів;
  • насоси ГПК та ЕПК;
  • кермові рейки і колонки з ЕПК;
  • гальмівні супорти;
  • амортизатори.

Процедура відновлення агрегатів виконується в кілька етапів, тому якість відновлених оригінальних агрегатів гарантована, вони краще китайських аналогів. Процедура відновлення дозволяє отримати практично новий вузол або агрегат, і при цьому його ціна буде цілком доступною.

COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :