чер 25, 2019
500

Знайомтеся! Новинки обладнання від компанії MSG Equipment.

► Знайомтеся з новим обладнанням від компанії MSG Equipment

Стенд MS006 COM для перевірки автомобільних генераторів

Обладнання для діагностики автогенераторів 12 В відрізняється невеликими габаритами, простою конструкцією, точністю вимірювань. Всі отримані результати діагностики можна роздрукувати.

  • Ручний привід механізму кріплення агрегату;
  • Плавне регулювання обертів приводу й струму навантаження;
  • Діагностика реле-регуляторів генераторів з терміналами для підключення: COM, P-D, DFM, D +, RLO, C, SIG;
  • Перевірка генераторів без реле-регулятора (режим F / 67).

Адаптер MS550 для перевірки кермових рейок без блоку управління

Прилад MS550 для тестування кермових рейок без блоку управління (найчастіше для марок авто японського виробництва). У цих авто блок EPS встановлений окремо. До недавнього часу перевірка рейки вимагала наявності відповідного оригінального блоку управління.

MS550 допоможе перевірити електричну частину кермової рейки без необхідності використання оригінального ЕБК. Таким чином, один раз придбавши універсальний блок управління MS550 ви зможете в подальшому перевіряти практично будь-яку кермову рейку у автомобілях японських виробників, таких як Lexus, Toyota, Honda та інших.

Універсальний ЕБК використовується в парі з контролером MS561.

Оновлений тестер MS031 для діагностики соленоїда стартера

Тестер MS031 потрібен для діагностики роботи тягового реле 12 та 24 В. Прилад відрізняється невеликими габаритами, може використовуватися в маленьких та великих автосервісах. Компактний й простий у використанні, тестер не вимагає наявності особливих навичок роботи.

MS031 вимірює параметри тягового реле: струм обмоток (втягуючий та утримуючий), опір силових контактів.

В оновленій версії тестер має ергономічну підставку та утримувач для соленоїда.

Робочий стіл MS570 для майстрів по ремонту електроніки

Стіл MS570 для майстрів та інженерів, які займаються ремонтом електроніки. Стіл може використовуватися для роботи з діагностичним обладнанням для ремонту ЕПК – контролером MS561. Має два вбудованих лабораторних блока живлення, місце для осцилографа та паяльної станції.

Стіл обладнаний потужними світлодіодними лампами, підключається до мережі 220В.

Робочий стіл MS570 може успішно використовуватися для ремонту будь-якої автомобільної електроніки й багатьох інших робіт.

Кабелі FlexRay для діагностики кермових рейок з електропідсилювачем

У багатьох сучасних моделях автомобілів німецького виробництва для комунікації між електричною рейкою та іншими блоками управління використовується не класична CAN-шина, а швидка й більш надійна шина FlexRay.

Просто приєднайте кабель до контролеру MS561 та кермової рейки. Після включення запалення в програмі MS561 шина FlexRay сама синхронізується й контролер буде посилати всі необхідні кермовій рейці дані.

Діагностичні сканери, які ми застосовуємо, працюють по CAN-шині. В автомобілі встановлюється окремий блок управління, що з'єднує всі шини FlexRay, Can, Lin, Most та діагностичну шину. У кабелях MSG для рейок з FlexRay повністю відтворено даний функціонал, тому всі підключені агрегати можуть діагностуватися будь-яким з наявних сьогодні на ринку діагностичних пристроїв.

COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :