лип 30, 2019
3274

Купуй обладнання для автокондиціонера - отримай знижку на будь-який стенд!

► Купуйте обладнання для ремонту та обслуговування кондиціонера автомобіля MSG Equipment з кеш-беком

Купуйте обладнання для ремонту та обслуговування кондиціонера автомобіля та оплачуйте отриманим грошовим бонусом (кеш-беком) будь-які стенди MSG Equipment!

Умови акції гнучкі та пропонують свободу вибору:

  • При купівлі стенда MS111 – знижка 15% на придбання будь-якого подальшого обладнання.
  • При купівлі станції MS101Р – знижка 10% на придбання будь-якого подальшого обладнання.
  • При купівлі тестера MS121 – знижка 5% на придбання будь-якого подальшого обладнання.

Знижка діє протягом 3-х місяців, з моменту здійснення покупки.

Обладнання для автомобільних кондиціонерів MSG Equipment відрізняється надійними та перевіреними технічними рішеннями. Ми постійно вдосконалюємо свою продукцію, впроваджуємо у виробництво нові розробки: оновлюємо програмне забезпечення, додаємо нові функції.

  • Стенд MS111 для перевірки усіх типів компресорів автокондиціонерів та кліматичних систем. Нова функція обладнання – перевірка 24-вольтових компресорів.
  • Власникам СТО ми пропонуємо пневматичну промивальну станцію для автокондиціонерів MS101P. Завдяки своїй мобільності та компактності, станція MS101P стане знахідкою для сервісу будь-якого масштабу.
  • Тестер для професійного використання MS121. Цей багатофункціональний прилад за лічені хвилини дозволить дізнатися про стан електромагнітних клапанів та муфт компресора автомобільного кондиціонера. Провести діагностику можна як в знятому вигляді, так і на автомобілі.

Акція на купівлю обладнання для ремонту та обслуговування кондиціонера автомобіля MSG Equipment з кеш-беком діє з 30.07.19 по 31.08.19.

COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :