сер 15, 2019
585

Етапи діагностики кермової рейки автомобіля Ford Focus 3

► Етапи діагностики кермової рейки в автосервісі. Заходи для відновлення кермової рейки з автомобіля Ford Focus 3

Перевірка працездатності кермової рейки проводиться в кілька етапів. Діагностика дозволяє виявити не тільки пошкодження рейки, а й інших механізмів кермової системи, якщо вони присутні.

  • Перевірка рейки на авто включає обов'язковий первинний, зовнішній огляд;
  • Діагностика знятого з авто агрегату;
  • Докладне вивчення пошкоджень рейки.

Які заходи необхідні для відновлення кермової рейки?

Первинна діагностика допомагає виключити пошкодження в ходової частині автомобіля. Такий огляд включає перевірку: черв'ячної пари, кермової тяги та наконечника.

Діагностика демонтованого з авто агрегату включає перевірку: люфту опорної втулки, вироблення по зубах в черв'ячної парі, яблук кермових тяг на наявність корозії.

Після механічної діагностики проводиться комп'ютерна діагностика кермової рейки, а зокрема блоку управління та електромотора. Майстер, отримавши інформацію для подальших дій, вирішує, які заходи необхідні далі для відновлення кермової рейки.

Що дає дефектовка кермової рейки?

Після розбирання рейки, коли майстер перевірив вал, корпус рейки, можна говорити про те, як буде проходити процес відновлення. Щоб прийняти певне рішення, фахівець ретельно перевіряє кожну деталь та елемент механізму.

Результат діагностики – повна інформація, про стан кермової рейки автомобіля. Клієнту пропонується кілька можливих варіантів для усунення проблеми.

Власникам транспортних засобів необхідно знати про те, що всі операції з кермовою рейкою дуже трудомісткі. Грамотну діагностику та якісний ремонт гарантує використання спеціального обладнання MSG Equipment. Майстри СТО користуються EPS-контролером MS561 для діагностики електричних рейок, колонок та електрогідравлічних насосів підсилювачів керма.

COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :