сер 27, 2019
536

Їдемо на нашу першу виставку в Азії – Rematec Asia 2019

► Компанія MSG Equipment бере участь у виставці ReMaTec Asia 2019

Їдемо на виставку ReMaTec Asia, яка відбудеться 11-13 жовтня 2019 року в Китаї. ReMaTec Asia 2019 буде проводитися в Гуанчжоу – це центр автомобільної промисловості Китаю. Захід буде проходити спільно з Auto Aftermarket Guangzhou (AAG), найбільшою виставкою автомобільного вторинного ринку в Південно-Східному Китаї з більш ніж 20 000 відвідувачів та 1300 експонентів.

Азіатський ринок привабливий для багатьох успішних компаній. Вихід на Азіатський ринок – унікальна можливість для нашої компанії, познайомити учасників та гостей виставки з нашою продукцією. Ми продемонструємо наші унікальні стенди для діагностики та ремонту транспортних засобів, навчимо користуватися обладнанням, поділимося новими методиками, які використовуємо в роботі.

Участь у виставці ReMaTec Asia 2019 дозволить досягти відразу кілька цілей:

  • Познайомитися з новими компаніями та клієнтами;
  • Розширити ринок збуту;
  • Провести дослідження, що стосуються попиту.

На додаток до виставки RAI, CRPA та SINOMACHINT спільно, організовують форум по відновленню. На форумі, представники компаній з усього світу, будуть ділитися своїми знаннями та досвідом.

Запрошуємо всіх відвідати наш стенд 3C10, хол 3 на виставці ReMaTec Asia 2019. Тут ви зможете познайомитися з нашими новітніми розробками, стендами та інструментами для ремонту, поспілкуватися з фахівцями компанії й отримати професійну консультацію з питань ремонту та діагностики автомобілів.

До скорої зустрічі на виставці!

COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :