жов 8, 2019
444

Обладнання для ремонту автомобільних кондиціонерів

Обладнання для автомобільних кондиціонерів. Стенди та тестери для діагностики автокондиціонерів MSG Equipment

Сучасні автомобілі оснащуються інноваційними системами кліматичного контролю, а це означає, що і для діагностики автокондиціонерів знадобиться спеціальне обладнання.

Технічне обслуговування автомобільного кондиціонера охоплює: діагностику; заправку; ремонт деталей та елементів, що вийшли з ладу.

Механікам СТО для якісного обслуговування та діагностики автокондиціонерів знадобиться спеціальне обладнання. Без наявності у сервісі професійних стендів та тестерів, не можна проконтролювати герметичність системи та роботу компресора кондиціонера.

Для ремонту кондиціонерів авто та клімат-систем, MSG Equipment пропонує спеціальне діагностичне обладнання.

Переваги обладнання MSG Equipment 

MSG Equipment пропонує кілька типів обладнання для СТО та автосервісів:

• Пневматична промивна станція для автомобільних кондиціонерів MS101P;

• Стенд для діагностики компресора кондиціонера MS111;

• Тестер для перевірки стану електромагнітних клапанів та муфт компресорів автокондиціонера MS121.

Фахівці компанії MSG Equipment постійно вдосконалюють продукцію, покращуючи технічні характеристики, оновлюючи дизайн та випускаючи нове обладнання для СТО. Наприклад, зовсім недавно, у MS111 з'явилися нові функції. Стенд MS111 тепер може перевіряти 24-х вольтові компресори. У стенді MS111 доопрацьовано ПЗ та впроваджена нова функція: автоматична діагностика. Функція автоматичної перевірки доступна до оновлення для всіх, хто придбав стенд раніше.

Відмінними рисами обладнання MSG Equipment є компактність, мобільність, можливість оновлення бази даних пристроїв через Інтернет. Обладнання має гарантійний термін експлуатації. Стенди MSG Equipment відповідають європейським стандартам та отримали сертифікат CЕ.

Після покупки стенду, тестера або будь-якого іншого пристрою, покупець може користуватися послугами служби технічної підтримки. Фахівці MSG Equipment завжди прийдуть на допомогу, якщо потрібна консультація з питань використання обладнання та ремонту агрегатів.

Компанія MSG Equipment надає можливість не просто купити обладнання, а й отримати повний комплекс послуг, який включає навчання персоналу СТО на курсах за напрямом «Ремонт та діагностика автокондиціонерів».

Придбання обладнання MSG Equipment дозволить значно збільшити пропускну здатність сервісу, прискорить та полегшить роботу механіків, розширить перелік пропонованих послуг.

COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :