жов 15, 2019
639

Діагностика компресора кондиціонера. Основні функції MS111

► Діагностика компресора кондиціонера. Обладнання для СТО та автосервісів

Основними причинами несправностікомпресора кондиціонера автомобіля можуть бути: потрапляння всередину системи пилу та вологи, недостатній рівень масла, перегрів системи. Ремонт включає заміну муфти, що вийшла з ладу, та інших деталей компресора. Якщо виникає заклинювання компресора, то його доведеться повністю замінити.

Коли несправність виявити своєчасно, то дорогого ремонту можна уникнути, але для цього потрібна ретельна діагностика.

Стенд MS111, виробництва MSG Equipment, використовується для діагностики автомобільних компресорів кондиціонерів. Стенд перевіряє коректність роботи нових та відновлених агрегатів, визначає параметри їх роботи без установки на автомобіль. Професійне обладнання для СТО допомагає швидко та точно виміряти тиск, температуру випарника та конденсора, обороти двигуна. У комплекті до стенда передбачені перехідники, які дозволяють без проблем підключати компресора усіх типів.

Переваги стенду MS111

Обладнання застосовується для діагностики технічного стану компресорів автокондиціонерів та кліматичних систем, які працюють на холодоагенті R134A, R12, R1234.

• Діагностує всі типи компресорів різного виробництва;

• У комплекті передбачений набір (штуцери та затискні планки) для підключення компресорів з різними типами з'єднань;

• Управляти усіма функціями стенду можна, використовуючи сенсорний РК-дисплей;

• Автоматизована система відкачування повітря та холодоагенту;

• Ступеневе й плавне регулювання обертів приводу;

• Збереження та друк результатів діагностики;

• Технічна підтримка з питань експлуатації MS111 та ремонту агрегатів.

Діагностика кондиціонера 

Сьогодні аксіально-поршневі компресори з шайбою, що хитається, широко поширені. Але, в будь-якому випадку, незалежно від типу компресора, перед його діагностикою потрібно оцінити стан масла. Прозоре масло з зеленим відтінком свідчить про те, що поршнева група компресора знаходиться у відмінному стані. І навпаки, коли масло має сіруватий відтінок, присутні сторонні домішки – компресор вимагає розбирання. Для цього випадку у MSG Equipment є промивна станція MS101P, яка може якісно очистити від забруднень трубопровід системи.

COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :