лис 5, 2019
520

Беремо участь у виставці Automechanika Shanghai 2019

► Компанія MSG Equipment відвідає міжнародну виставку Automechanika Shanghai 2019

Команда MSG Equipment їде на міжнародну виставку Automechanika Shanghai 2019, яка буде проводитися 3-6 грудня. Щорічна виставка в Китаї – одне з кращих місць, де можна поспілкуватися з однодумцями та продемонструвати наше обладнання для діагностики та ремонту.

У цьому роцівиставку відвідає 6 270 компаній, очікується близько 160 000 гостей. Це дійсно грандіозна подія для всіх представників ринку автосервісного обладнання та запчастин. У перший раз виставка Automechanika Shanghai відбулася у 2004 році, і з цього часу організовується щорічно. Організатори виставки китайські та німецькі компанії.

Automechanika Shanghai 2019 – популярна, масштабна виставка, вона увійшла в топ дванадцять найкращих автомобільних виставок світу. Найвищий рівень організації дозволяє називати її сьогодні однією з найбільш успішних не лише в Китаї, а і по всій Азії.

Виставка щороку запрошує для участі всіх, хто займається автозапчастинами, аксесуарами для автомобілів, технікою для діагностики та ремонту транспортних засобів. Серед відвідувачів та учасників виставки: власники й представники СТО, автомобільних майстерень та безліч інших фахівців даної галузі.

Виставка – прекрасне місце для знайомств та корисних зустрічей. В рамках виставки відбувається обмін знаннями та досвідом, тут цікаво спілкуватися всім, хто працює у сфері автомобільної промисловості.

Групи товарів, які будуть представлені:

• Запасні частини та комплектуючі на легкові та вантажні автомобілі;

• Аксесуари для автомобілів;

• Ремонт та обслуговування транспортних засобів;

• Технічне удосконалення авто;

• Обладнання для СТО;

• Інноваційні технології.

Шановні колеги, запрошуємо відвідати стенд нашої компанії на виставці Automechanika Shanghai 2019 з 3 по 6 грудня! Будемо раді бачити вас на нашому стенді: хол 6.1 стенд M60.

COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :