гру 31, 2019
393

Підсумки 2019 року

Підсумки року, що минає та плани на новий рік. Досягнення компанії MSG Equipment

Підбиваючи підсумки року, що минає, ми розуміємо, скільки всього було зроблено та досягнуто!

Ми взяли участь в 8 міжнародних виставках, які проходили у Болоньї, Стамбулі, Нью-Делі, Москві, Дубаї, Амстердамі, Києві, Шанхаї. Ми вийшли на ринок Азії! Завдяки участі у виставках, познайомилися з новими цікавими людьми, які стали нашими друзями та клієнтами!

Наше обладнання MSG Equipment отримало європейські сертифікати та знак СЕ, це означає що вся продукція відповідає основним вимогам європейських директив ЄС. Для компанії – це велике досягнення та ще один доказ високої якості й безпеки нашої продукції.

Ми постійно бачимо, що, то чим ми займаємося – має попит. Тому ростемо та розвиваємося, виробляємо нове обладнання та модернізуємо вже випущені стенди й тестери.

У нашому навчальному центрі у 2018 році ми провели 61 курс навчання для гостей з 19 країн. 2019 рік став для нас ще більш успішним! У 2019 році ми провели 80 курсів за різними напрямками навчання для гостей з 22 країн. Сьогодні графік курсів вже розписаний на місяці вперед.

Кілька слів про те, які напрямки навчання користувалися більшою популярністю.

У 2018 році було проведено:

  • 26 курсів підготовки фахівців з технічного огляду та ремонту насосів гідропідсилювачів та рейкових кермових механізмів;
  • 22 курсів за напрямом «Діагностика та ремонт електронасосів гідропідсилювачів та електричних підсилювачів кермового обладнання (ЕПК)»;
  • 6 курсів за напрямом «Діагностика та ремонт автомобільних генераторних установок та стартерів»;
  • 4 курсу за напрямом «Діагностика та ремонт автомобільних кондиціонерів»;
  • 3 курсу за напрямом «Діагностика та ремонт амортизаторів та стійок всіх типів».

У 2019 році в нашому навчальному центрі ми провели:

  • 26 курсів підготовки фахівців з технічного огляду та ремонту насосів гідропідсилювачів та рейкових кермових механізмів;
  • 29 курсів за напрямом «Діагностика та ремонт електронасосів гідропідсилювачів та електричних підсилювачів кермового обладнання (ЕПК)»;
  • 5 курсів за напрямом «Діагностика та ремонт автомобільних генераторних установок та стартерів»;
  • 12 курсів за напрямом «Діагностика та ремонт автомобільних кондиціонерів»;
  • 5 курсів за напрямом «Діагностика та ремонт амортизаторів та стійок всіх типів»;
  • Цього року ми відкрили новий курс по діагностиці та ремонту агрегатів гальмівної системи. За цим напрямком було проведено вже 3 курсу навчання.

У 2019 році також були відкриті філії наших навчальних центрів у Польщі та Росії.

Ми багато чого досягли, але обіцяємо не зменшувати обертів та радувати вас у Новому 2020 році новинками, акціями та подарунками!

COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :