січ 21, 2020
1086

Як відбувається пакування обладнання при відправці?

При відправці обладнання застосовується спеціальне пакування

Сьогодні ми трохи розповімо про нашу роботу. А точніше про те, як ми пакуємо наше обладнання для відправки клієнтам. 

Високотехнологічне обладнання вимагає особливої уваги та акуратності при транспортуванні. Щоб виключити будь-які можливі пошкодження, процес пакування розподілений на кілька важливих етапів.

Усе обладнання перед відправкою та пакуванням протягом доби проходить тестування на спеціальному вібростолі. Така перевірка дозволяє протистояти сильним вібраціям, які можливо будуть при транспортуванні, а також допоможе перевірити обладнання на міцність. Після тестування на вібростолі, обов'язково заміряються вихідні показники.

  • Стенд обертається щільною повітряно-пухирчастою плівкою у три шари. Повітряно-бульбашкова плівка, завдяки своїм унікальним властивостям, забезпечує підвищену безпеку упакованого обладнання.
  • Вантаж закріплюється на дерев'яному піддоні та перетягується спеціальною стрічкою. 
  • Коли вантаж відправляється поза межами України, поміщаємо вантаж у дерев'яну обрешітку з бруса.
  • Для додаткової стабілізації вантажу та запобігання потрапляння вологи на корпус, вантаж упаковується ще раз у стретч-плівку. 
  • Щоб уберегти колеса від ушкоджень, обладнання фіксується на дерев'яний брус.
  • Для забезпечення безперешкодного перевезення вантажу через митницю, корпус обрешітки проходить обов'язковий фітоконтроль.

Якщо до відправки готуються тестери, комплектуючі або спецінструмент, пакування проводиться також ретельно, щоб захистити вироби від попадання пилу, вологи. Вантаж обмотується декількома шарами стретч-плівки, далі – пакується у повітряно-бульбашкову плівку та картонні коробки для транспортування.

Максимальні заходи безпеки під час перевезення вантажу, є важливою умовою для успішного транспортування. Ми робимо все, щоб запобігти пошкодженню вантажу та травмуванню оточення.

COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :