січ 28, 2020
1027

Допомагаємо нашим партнерам вчитися та розвиватися

Керівник навчального центру MSG Equipment провів навчання для Zentrum-Group

Компанія Zentrum-Group – наші партнери та друзі з Португалії, які протягом 20 років працюють в автомобільному бізнесі. Один з пріоритетних напрямків компанії – це продаж та ремонт усіх видів електронних модулів автомобілів, будь-яких марок.

На початку 2019 року компанія Zentrum-Group придбала MS561 – контролер для агрегатів ЕПК (EPS) та комплект діагностичних кабелів. Через деякий час, вони захотіли дізнатися більше про діагностику електричних рейок, колонок та електрогідравлічних насосів підсилювачів кермового управління.

Ми завжди на зв'язку зі своїми клієнтами. Наша технічна підтримка розв'язує будь-які питання, пов'язані з експлуатацією обладнання, ми також готові навчати, ділитися знаннями та передавати накопичений досвід.

Zentrum-Group звернулися до нас знову, коли у компанії було прийнято рішення підвищити рівень кваліфікації співробітників. Вони запросили нашого фахівцядля проведення навчання за напрямом «Технічне обслуговування та ремонт електрогідравлічних насосів та електричних рейок підсилювачів кермового управління».

Під час навчання представники компанії навчилися користуватися функціоналом контролера MS561 у повному обсязі. Отримали як теоретичні знання, так й практичні навички. Дізналися про принципи роботи систем кермового управління з електричними та електрогідравлічними підсилювачами. У процесі навчання вивчали принципи діагностики, проводили пошук пошкоджень в агрегатах кермового управління з електричним/електрогідравлічним приводом.

Курс тривав п'ять днів та був відкоректований з урахуванням регіональних особливостей авторинку. Під час навчання були розглянуті агрегати для таких автомобілів, як:
VW Golf V, Scoda OCTAVIA II, VW Polo, RENAULT Kangoo та інші.

Співробітники Zentrum-Group дізналися багато нового та цікавого про ремонт електронасосів гідропідсилювачів та електричних підсилювачів кермового обладнання.

Бажаємо компанії Zentrum-Group успіхів та подальшого зростання! Співробітники нашої служби підтримки готові надати допомогу у розв'язання питань, пов'язаних з експлуатацією обладнання та ремонтом агрегатів, необмежений період часу після купівлі обладнання MSG Equipment.

COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :