лют 14, 2020
1020

Вітаємо з Днем всіх закоханих! Даруємо знижку 14%.

Знижка на обладнання MSG Equipment в День Святого Валентина

Ми любимо своїх клієнтів, тому завжди тішимо вас приємними акціями.
До Дня Святого Валентина даруємо знижку 14% на обладнання для діагностики та ремонту автомобілів MSG Equipment.

Знижка діє на наступне обладнання:

MS502M – стенд перевіряє робочі характеристики кермової рейки та редуктора, імітуючи роботу агрегату на авто. Важливо, що показники тиску робочої рідини стенду вище показань тиску, яке створюється насосом авто, це дає можливість визначити стан агрегату та виключити витікання робочої рідини з пошкодженого агрегату при монтажі.

MS604 – стенд використовується в процесі діагностики одно - та двоконтурних насосів з механічним приводом до та після їх ремонту. Імітує роботу насоса на автомобілі.

MS004 COM – компактний багатофункціональний стенд для перевірки роботи стартерів, генераторів та реле-регуляторів автомобіля. Параметри стенду дозволяють проводити контрольні випробування електричних агрегатів без застосування додаткових вимірювальних приладів.

MS031 – тестер для діагностики стану соленоїда стартера як окремо, так й в зборі зі стартером. Дозволяє виявити наявність обривів та міжвиткових замикань в котушці тягового реле. Компактний та простий у використанні тестер підходить для автосервісів й індивідуального ремонту агрегатів електроживлення автомобіля.

MS014 – тестер поєднує в собі функції діагностики як статорних обмоток, так йдіодних мостів генератора. Параметри тестера дозволяють проводити діагностику без застосування інших вимірювальних приладів та необхідності випоювати напівпровідники.

Вітаємо всіх з Днем Святого Валентина, бажаємо любові та гарного настрою!

Нагадуємо! Акція діє в період з 14.02.2020 до 29.02.2020.

Звертайтеся до менеджерів MSG Equipment, вони завжди підкажуть, як придбати обладнання за вигідною ціною й дадуть відповідь на усі питання!

COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :