бер 16, 2020
631

Переносяться дати проведення виставок в Польщі та Туреччині

Нові дати проведення міжнародних автомобільних виставок в Польщі та Туреччині

Організатори двох великих міжнародних виставок прийняли рішення про перенесення дати заходів у зв'язку з рекомендаціями урядів багатьох країн щодо запобігання поширення коронавірусу.

Всесвітня організація охорони здоров'я класифікувала вірус COVID-19 (Coronavirus), як епідемію. Негативні наслідки епідемії відчуваються в усьому світі, починаючи від економіки та закінчуючи охороною здоров'я. Також були взяті до уваги перешкоди, які обмежують міжнародні поїздки та можуть викликати труднощі у потенційних відвідувачів та експонентів виставок.

З цієї причини, відповідно до вимог представників охорони здоров'я та запитам, отриманим від учасників та експонентів виставок, й було прийнято рішення про перенесення дати проведення міжнародних виставок в Польщі та Туреччині, в яких бере участь компанія MSG Equipment.

Безпека та здоров'я усіх, хто бере участь у виставках – найважливіше завдання, відзначають організатори. Заходи повинні бути безпечними та плідними, а також відповідати очікуванням усіх представників автомобільної галузі.

Ми сподіваємося, що вже до кінця весни пікова стадія поширення коронавірусу остаточно спаде. Тимчасові труднощі, викликані епідемією, будуть повністю подолані. Нові дати виставок вже затверджені та переноситися не будуть.

Виставка TTM Automotive Technology Fair 2020 року, яка повинна була відбутися в Польщі з 26.03.2020 по 29.03.2020, переноситься на нову дату: 18.06.2020-21.06.2020.

Виставка Automechanika Istanbul 2020 у Туреччині, яку спочатку планували провести з 02.04.2020 по 05.04.2020, переноситься на нову дату: 25.06.2020-28.06.2020.

Впевнені, перенесення дати виставок ніяк не вплине на виконання усіх завдань та цілей MSG Equipment. Наша компанія працює в повну силу, наші технічні фахівці завжди на зв'язку. Інженери працюють над питаннями модернізації обладнання. Ми, як і раніше, співпрацюємо з новими партнерами та клієнтами, реалізуємо нашу продукцію по всьому світу.


 

Ми разом з вами подолаємо цю серйозну ситуацію, щоб стати ще сильніше, ніж раніше!

COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :