кві 3, 2020
906

Корисне проведення часу разом з MSG Equipment зробить ваше життя більш цікавим

Корисне проведення часу разом з MSG Equipment зробить ваше життя більш цікавим

Ви власник автосервісу або просто любитель автомобілів? Зараз саме час зайнятися тим, на що в суєті буденних днів просто не вистачало часу – самому заглянути під капот свого автомобіля!

Проведіть час з користю для себе та свого автомобіля, а ми допоможемо у цьому!

  • Навесні, в міжсезоння, починається пора дощів, тому перевірте стан пильовиків на кермовій рейці, а ще краще – проведіть сезонний технічний огляд кліматичної системи (поміняйте фільтри салону, перевірте тиск фреону, заправте кондиціонер).
  • Замініть зимову автомобільну гуму на літню, й при цьому не забудьте перевірити на знос зимові шини. Проведіть візуальний огляд стійок та перевірте працездатність амортизаторів.
  • Проведіть перевірку стартера за допомогою автомобільного акумулятора та універсального тестера (мультиметра), без використання спеціального обладнання.

Можливо, вам все це цікаво, але не вистачає знань та практики? Вихід є – дивіться цікаві, пізнавальні відео на нашому YouTube каналі. Ми розповімо, як перевіряти та ремонтувати автомобільні агрегати, а також проводити діагностику з використанням обладнання та інструментів MSG Equipment.

А якщо ви хочете стати справжнім професіоналом у світі діагностики та ремонту автомобілів, запрошуємо вас на наші онлайн-курси та дистанційні консультації, які наводять фахівці нашої компанії.

Заходьте на сайт MSG Equipment:

https://servicems.com.ua/



COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :