тра 28, 2020
471

Розширюємо номенклатуру агрегатів ESP, що діагностуються. Універсальний кабель MS-35670

Діагностика кермових рейок та колонок з електропідсилювачем

При діагностиці кермових рейок та колонок з електропідсилювачем за допомогою контролера MS561, потрібне використання спеціальних діагностичних кабелів. Це накладає обмеження на асортимент агрегатів, що перевіряються. У деяких випадках, може виникнути потреба в діагностиці агрегату, кабелю до якого немає, а його купівля зовсім не раціональна. Для розв'язання даної проблеми й був розроблений універсальний кабель MS-35670. Він дозволяє увімкнути та продіагностувати велику кількість агрегатів: рейки, колонки, насоси, управління яких здійснюється по протоколу CAN.

Однак універсальний кабель має обмеження, а саме, MS-35670 не може проводити діагностику наступних агрегатів:

  • керованих по протоколу FlexRay;
  • з двома CAN шинами;
  • кермових рейок із зовнішнім блоком управління, як правило, азійських виробників автомобілів;
  • насоси ЕГПК зі спеціальними сигналами.

Також за допомогою універсального кабелю MS-35670 неможливо проводити діагностику агрегатів під навантаженням.

Важливе уточнення! При діагностиці за допомогою універсального кабелю MS-35670, необхідна висока кваліфікація оператора, оскільки при неправильному підключенні кабелю до агрегату, що діагностується, існує ймовірність вивести агрегат з ладу. Якщо у вас недостатньо знань та досвіду в діагностиці подібних агрегатів, рекомендуємо використовувати спеціалізовані діагностичні кабелі або пройти підготовку в навчальному центрі MSG Equipment.


Комплектація кабелю


У комплект універсального діагностичного кабелю MS-35670 входить основний кабель та набір дротів-перехідників, комбінуючи які, можна під‘єднатися до більшої кількості агрегатів.

Основний кабель

Дроти-перехідники


Використання універсального кабелю MS-35670 за своїм призначенням, дозволяє значно збільшити номенклатуру агрегатів, що діагностуються. При цьому, ще раз, потрібно відзначити, що універсальний кабель не є повноцінною заміною спеціальним діагностичним кабелям. Тому як для підключення агрегату потрібно значно більше часу, підключення до роз'єму менш надійне та вимагає більшої обережності. Тому для діагностики найпоширеніших агрегатів, використовуйте спеціальні діагностичні кабелі, а в рідкісних (одиничних) випадках – універсальний кабель.

COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :