лип 27, 2020
1978

Обладнання для ремонту агрегатів ЕПК та ЕГПК

Діагностика агрегатів ЕПК та ЕГПК: що пропонує MSG Equipment
  1. Контролер MS561
  2. Кабелі FLEXRAY
  3. Адаптер MS550
  4. Універсальний кабель MS-35670
  5. MS570 – стіл майстра по ремонту електроніки
  6. MS700 – система зберігання кабелів EPS

Ремонт агрегатів ЕПК та ЕГПК стає послугою, що має все більший попит. Велика частина сучасних легкових автомобілів (а також усі електромобілі) обладнуються кермовим управлінням з електропідсилювачем, при цьому число та популярність електромобілів неухильно зростає. Тому ремонт агрегатів ЕПК та ЕГПК – це перспективний напрямок.

Фахівці MSG Equipment розробили цілу лінійку обладнання, яке покриває у повному обсязі спектр потреб при діагностиці та ремонті агрегатів ЕПК та ЕГПК.

Контролер MS561

Контролер MS561 перевіряє працездатність агрегатів ЕПК та ЕГПК (кермових рейок, колонок та насосів), що працюють по протоколах зв'язку CAN та FlexRay.

За допомогою контролера можна перевіряти демонтовані з авто агрегати: пристрій подає живлення в агрегат і програмні коди – таким чином рейку або насос можна запустити та перевірити.

Переваги контролера MS561:

  • Діагностує агрегат, знятий з автомобіля.
  • Працює з протоколами передачі даних: CAN, FlexRay.
  • Перевіряє датчики моменту окремо від агрегату.
  • Діагностує агрегати під навантаженням з максимальним струмом споживання 100 А.
  • Безкоштовне оновлення прошивки контролера та бази даних агрегатів через інтернет.
  • Наявність OBDII роз'єму для підключення до контролера різних діагностичних приладів (Launch, MaxiSys, VAS5054, Bosch KTS та ін.).
  • Компактність приладу, простота та зручність експлуатації.

Кабелі FLEXRAY

Використовуючи кабелі FlexRay, можна провести діагностику найсучасніших агрегатів EPS, що працюють по протоколу FlexRay, на автомобілях BMW, AUDI, MINI, MERCEDES-BENZ.

Адаптер MS550

Адаптер MS550 дозволяє контролеру MS561 діагностувати електричну частину кермової рейки: електромотор, датчик положення електромотора, датчик моменту, а також механічну частину рейки. За допомогою адаптера MS550 можна виводити дані з датчиків в реальному часі, що дозволяє точно визначити несправність та відкалібрувати датчик моменту.

Універсальний кабель MS-35670

При діагностиці за допомогою контролера MS561 потрібно використовувати спеціальні діагностичні кабелі, але купувати їх недоцільно або вони є не для всіх агрегатів. Для таких випадків наші фахівці розробили універсальний кабель MS-35670. Його можна підключати до більшості кермових рейок та колонок з електропідсилювачем, а також насосів ЕГПК, керованих по протоколу CAN. Використання універсального кабелю з одного боку розширює номенклатуру агрегатів, які можна діагностувати, з іншого – підключати агрегат досить складно. Ця процедура вимагає певних знань. Тому універсальний кабель MS-35670 не є повноцінною заміною спеціальних кабелів, а доповнює їх, розширюючи можливості діагностичного комплексу.

MS570 – стіл майстра по ремонту електроніки

Стіл MS570 сконструйований для роботи з обладнанням для ремонту ЕПК. У його конструкції передбачено місце для установки діагностичного обладнання та паяльної станції, є два вбудованих блока живлення. Світлодіодний світильник загальною потужністю 60 Вт відмінно висвітлює стіл, що дуже важливо для проведення ремонтних робіт та діагностики.

MS700 – система зберігання кабелів EPS

Зберігати кабелі EPS зручно, якщо використовувати спеціальну систему MS700:

  • зберігання до 46 кабелів;
  • завдяки конструкції системи, кабелі надійно закріплені, одночасно легко знайти та зняти потрібний;
  • підшипники дозволяють вільно обертати систему.

Це асортимент обладнання, яке ми розробили й пропонуємо для діагностики та ремонту агрегатів кермового управління з ЕПК та насосів ЕГПК.

Кожен контролер, адаптер, сканер створюється не просто так. Компанія MSG Equipment давно та щільно співпрацює з Dipa Sport, Eurodiesel (Індія та ОАЕ), Nitro Group та іншими. Саме відштовхуючись від досвіду й потреб майстрів, запитів клієнтів, ми створили й продовжуємо створювати обладнання, яке спрощує, прискорює ремонт та діагностику, а в деяких випадках в принципі робить їх можливими.

Співпраця з великими широкопрофільними автосервісами дозволяє нам розуміти потреби ринку та своєчасно розвивати нові напрямки.

COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :