вер 23, 2020
1335

Діагностика насоса ГПК на стенді MS604

Стенд MS604 для діагностики одно-і двоконтурних насосів з механічним приводом

Стенд MS604 дозволяє перевірити працездатність та вихідні характеристики одно-і двоконтурних насосів ГПК з механічним приводом. Стенд імітує реальні умови роботи насоса на автомобілі, це дозволяє отримати актуальні дані про стан агрегату.

Як проходить діагностика насосів:

● Майстер фіксує агрегат на стенді за допомогою трикулачкового патрона та кріпильної системи.


● За допомогою перехідних штуцерів (йдуть в комплекті до стенда) насос підключається до гідравлічної лінії стенду.



● На рідкокристалічному дисплеї майстер вибирає швидкість та напрямок обертання шківа. Задавши швидкість 1000 об/хв (це оптимальна частота обертання для більшості насосів), майстер фіксує показники потоку в кожному з контурів.


● Перекриваючи потік рідини на 15-20 секунд, майстер імітує поворот керма в крайнє положення та фіксує показники манометра. Майстер відкриває та закриває кран 4-5 разів, щоб оцінити роботу клапанів за показаннями потоку рідини - вони повинні бути однаковими завжди.
Показники потоку та манометра повинні відповідати характеристикам насоса по каталогу.


● Для зупинки приводу, майстер натискає STOP на дисплеї. Привод зупиняється також, коли фахівець відкриває захист патрона і натискає кнопку EMERGENCY STOP, для забезпечення безпеки оператора.



Використовуючи стенд MS604, можна швидко та точно оцінити технічний стан, знайти несправність насоса ГПК, що значно прискорює процес діагностики та ремонту.

Стенд простий в експлуатації та не вимагає від оператора високої кваліфікації або великого досвіду. MS604 стане відмінним капіталовкладенням та помічником для СТО, які спеціалізуються на ремонті агрегатів кермового управління з ГПК.

COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :