вер 28, 2020
1255

Спецінструмент MS00084 для ремонту кермових рейок з ЕПК

Спецінструмент для ремонту кермових рейок з ЕПК

Люфт керма і/або стукіт під ногами у водія – часті ознаки несправного кермового управління при тривалій або екстремальній експлуатації автомобіля. Одні з основних причин їх появи – знос зубчастого з'єднання в кермовій рейці або ослаблення притискної пружини. Буває і зворотна ситуація: кермо обертається надто туго. Таке трапляється після недавнього ремонту рейки.

Щоб розв'язувати проблему, найчастіше, досить підтягти або послабити регулювальну гайку.



Однак, щоб зняти/поставити або відрегулювати гайку бокового піджиму знадобиться спецінструмент. Річ у тім, що гайки бокового піджиму на рейках автомобілів різних марок/моделей відрізняються. Відповідно, і універсального інструменту не існує.

Ми розробили інструмент MS00084 спеціально для рейок деяких моделей BMW та Mercedes (повний перелік тут). Гайки на рейках цих авто складної конфігурації та виготовлені з алюмінієвого сплаву. За допомогою MS00084 фахівець зможе зробити монтаж/демонтаж або відрегулювати гайку, не пошкодивши та не зруйнувавши її.


Якщо після регулювання кермо все одно люфтить або обертається туго, стукіт триває, тоді рейку потрібно розібрати та дефектувати. Проблема може бути у притискному механізмі, зубчастому секторі. Важливо знайти та усунути причину.

Застосування спецінструменту значно спрощує та прискорює процес розбирання окремих вузлів та агрегатів, що забезпечує якісний ремонт.

В асортименті MSG Equipment представлений спецінструмент для роботи з агрегатами та вузлами кермового управління, амортизаторами, гальмівними супортами, стартерами та генераторами. Розібратися в асортименті та вибрати необхідні інструменти допоможуть наші менеджери – напишіть нам у JivoSite або зателефонуйте.



COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :