жов 21, 2020
1604

Loki: обладнання для діагностики електромобілів Tesla

Діагностика автомобіля Tesla I Обладнання для діагностики електромобілів

Автомобілі Tesla – флагман на ринку електрокарів. Високі технології, комфорт, сучасний дизайн – в цих автомобілях усе говорить про «космічне» майбутнє.

Однак електромобілі, як і машини з двигуном внутрішнього згоряння, вимагають регулярного техобслуговування та своєчасного ремонту.

Сервісів з обслуговування електрокарів поки небагато – цей ринок ще тільки формується. У фахівців є можливість активно вчитися новому та розширювати спектр навичок, а для бізнесу відкрита майже незайнята ніша, яка активно розвивається.

Пристрій для діагностики автомобілів Tesla

Щоб працювати з усіма моделями Tesla, потрібно спеціалізоване обладнання для ремонту та діагностики. Ми пропонуємо вам багатофункціональний прилад для діагностики Loki.

Loki реалізує усі сервісні функції, які необхідні для обслуговування та ремонту автомобілів Tesla. З його допомогою можна діагностувати несправності, виконати сервісні операції та розширити чинний функціонал автомобіля:

  • повністю або частково змінити конфігурації автомобілів.
  • встановити нові прошивки.
  • встановити та налаштувати навігацію.
  • прочитати, розшифрувати, якщо потрібно, видалити DTC з окремих блоків.
  • деактивувати Valet Mode та PIN to drive з читанням встановленого PIN-коду.
  • підв'язати блоки до автомобіля.
  • встановити, адаптувати та калібрувати блоки (ручки дверей, порт зарядки, радар й т.д.) 
  • та інші роботи.

У комплекті з пристроєм Loki йдуть:

  • кабелі CAN певних конфігурацій для Tesla Model S Tesla Model SR, X;
  • кабелі LAN певних конфігурацій для Tesla Model S/X, Tesla Model 3.

Кабель підключається до пристрою та бортового комп'ютера, для роботи потрібно налаштувати з'єднання комп'ютера з точкою доступу Wi-Fi модуля.

Loki простий в установці та роботі, оснащений інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом, ПЗ оновлюється автоматично безкоштовно.

Виробник Loki гарантує безкоштовну технічну підтримку всім покупцям та оперативний зворотний зв'язок від розробників loki-tesla.com.

Підготовка СТО до роботи з електрокарами Tesla

Персонал автосервісу та сам автосервіс повинен бути підготовлений до роботи з електромобілями: пройти навчання та мати досвід обслуговування електрокарів, отримати допуск до роботи з високовольтними системами й т.д.

Крім спеціалізованого пристрою Loki для діагностики Tesla, автосервіс необхідно обладнати сканерами для перевірки високовольтних батарей, високовольтним інструментом, мегаомметром, приладами для перевірки електричних ланцюгів, спецодягом.

Ми є офіційним дилером Loki й знаємо про ці пристрої усе. Більше інформації про можливості обладнання для діагностики електромобілів та технічні характеристики шукайте на servicems.com.ua. Телефонуйте або ставте питання нашому менеджеру через форму зворотного зв'язку.

COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :