гру 21, 2020
1454

НАВЧАННЯ СПЕЦІАЛІСТІВ СТО

Професійне навчання працівників СТО. Навчання на курсах в навчальному центрі MSG Equipment

Професійні курси або самоосвіта?

Ремонт автомобілів – популярна тема. Майстер по діагностиці та ремонту – високооплачувана професія, що має попит та дає змогу фахівцям заробляти дуже пристойні гроші.

Але автоіндустрія безперервно розвивається, тому навіть досвідченим фахівцям потрібно постійно вчитися та оновлювати знання. Відкритим залишається питання: де?

Де можуть вчитися та підвищувати кваліфікацію автомеханіки?

Сьогодні існує кілька варіантів:

Спеціальні навчальні заклади

Плюси: теорія + практика, базові знання та принципи, необхідні для розуміння роботи систем та механізмів авто, системність.

Недоліки: багато застарілої інформації, мало інформації про сучасні технології ремонту, обладнання й т. ін.

Підмайстер + самоосвіта

Тема учнів на СТО досі жива та актуальна навіть для чинних фахівців, які хочуть навчитися чомусь новому.

Плюси: постійна практика.

Мінуси: теорію потрібно вивчати самостійно, у куратора часто немає часу детально пояснювати нюанси.

Самоосвіта

Плюси: можливість вивчати тільки те, що цікаво, у зручний час.

Мінуси: тільки теорія – для практики потрібно шукати СТО або майстра, який погодиться вчити (не безкоштовно). Складно розібратися у величезному обсязі даних. Начебто вся потрібна інформація є в інтернеті, книгах, журналах, але вона може бути неактуальною, неточною, містити дані, що не відповідають дійсності й т. ін..

Безсистемність.

Професійні курси

Саме за таким принципом організовані професійні курси MSG Equipment.

Чому професійні курси – правильний вибір?

1. Ви отримуєте актуальну та важливу інформацію

Самонавчання в інтернеті тільки виглядає заманливо. Але щоб отримати навіть мінімальні знання, потрібно витратити дуже багато часу, відшукуючи серед непотрібних відомостей дійсно корисні. До того ж дійсно цінної, унікальної інформації у відкритому доступі практично немає – її потрібно купувати.

При цьому варто враховувати, що знання неминуче та швидко застарівають. Виробники постійно випускають нові моделі автомобілів, оновлюється комплектація, агрегати. Неповороткі системи, типу спеціальних ВНЗ, просто не встигають перебудовуватися, а колеги "ментори" можуть не володіти інформацією та практичним досвідом.

На курсах MSG Equipment ви отримаєте інформацію, яка дійсно актуальна та використовується на практиці. Наші фахівці відстежують зміни, розробляють актуальні продукти та технології.

2. Практичні навички

Процес навчання має одну особливість: засвоюються тільки знання, що застосовувалися на практиці. Тому однією теорії недостатньо.

Необхідно організувати послідовний процес: вивчення теорії та одразу – відпрацювання практичних навичок. Тільки в такій послідовності можна домогтися гарних результатів за короткий проміжок часу. Тому якщо у вас немає можливості відпрацювати теоретичні знання на практиці, вони будуть марні. І навіть через невеликий проміжок часу, коли зіткнетеся з рішенням конкретних практичних завдань, доведеться вчитися заново. А це додаткові витрати часу та грошей.

Курси MSG Equipment – це дуже багато практики по діагностиці та ремонту обраних вами автомобільних агрегатів. Наші викладачі покажуть всі нюанси та особливості технологій діагностики та ремонту сучасних агрегатів з використанням професійного обладнання.

3. Ми використовуємо тільки перевірені методики навчання

Під час навчання на курсах MSG Equipment використовуються методичні напрацювання, перевірені на практиці та підтверджені позитивними результатами.

Ці програми фахівці MSG Equipment розробляли, виходячи з потреб клієнтів та особливостей технічних процесів. Методики навчання гнучкі та постійно змінюються, з урахуванням інновацій у сфері автосервісу.

4. Чіткі цілі та мотивація

Щоб навчитися ремонту автомобілів, необхідно бути дисциплінованим, мати чітку мету.

Самонавчання ефективно тільки за певних умов. Ви повинні самі себе організувати, контролювати, сформулювати чітку мету та постійно тримати в голові приклад успіху. На це здатні люди з певним складом розуму. Навряд чи у того, хто вирішив навчатися самостійно, є досвід в організації якісного процесу навчання.

Наші фахівці ретельно продумали програму курсів MSG Equipment, заняття структуровані, студенти проходять контрольні точки. Викладачі спостерігають, як студенти виконують практичні завдання, та відразу виправляють помилки.

Крім того, ви побачите, як працюють виробничі цехи компанії, автосервіс Master Service, як організована робота дільниць з ремонту агрегатів автомобілів. Успішний приклад – найсильніший мотиваційний аспект.

5. Професійна підтримка

Яким би ефективним не було навчання, на початку діяльності в новому напрямку завжди будуть труднощі та питання.

Рішення незнайомих та складних завдань без підтримки – важке заняття. В процесі самонавчання ніхто не допоможе з питаннями, що виникли. Розв'язання проблеми обов'язково знайдеться, якщо ви не здастеся, але на це піде багато часу та сил.

Викладачі курсів, технічні фахівці MSG Equipment завжди підтримують студентів: допомагають розібратися зі складними ситуаціями, відповідають на питання в ході навчання, наочно показують, як правильно виконати той чи інший процес.

Спираючись на досвід, викладачі курсів розробили своєрідний FAQ – готові відповіді на популярні питання, з якими у студентів найчастіше виникають труднощі. Проблема, на вирішення якої ви витратили б багато часу при самостійному навчанні, вже має рішення.

Навіть після курсів ви можете безкоштовно консультуватися у наших технічних фахівців за напрямом навчання, яке проходили.

6. Спілкування з однодумцями

На курсах ви постійно будете перебувати в колі однодумців, спілкуватися та обговорювати будь-які питання. Досягти такого рівня спілкування й підготовки неможливо, навчаючись самостійно.

7. Результати навчання

Для роботодавця той факт, що ви самостійно вивчали, наприклад, пристрій компресорів автомобільних кондиціонерів – досить слабкий аргумент.

Закінчивши курси в навчальному центрі MSG Equipment, ви отримуєте сертифікат, який підтверджує ваші знання, досвід та навички.

Ми дорожимо своєю репутацією та зацікавлені в успіху вашого навчання. Курси в навчальному центрі MSG Equipment – це можливість освоїти нову спеціальність та стати фахівцем з ремонту автомобілів.

Більш детально ознайомитися з програмою курсів в навчальному центрі MSG Equipment можна тут.

COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :