лют 9, 2021
509

Master Service та MSG Equipment: усе для сучасного автосервісу

Автозапчастини, обладнання для СТО, навчання фахівців автосервісу I MSG Equipment

Професійне обладнання, якісні запчастини та досвідчені фахівці – обов'язкові складові якісного автосервісу. Все це ви знайдете у MSG Equipment та Master Service.

Купити комплектуючі та агрегати для ремонту автомобілів, спецінструмент, обладнання для діагностики, а також навчальні курси по роботі з ним в одному місці – це зручно та раціонально. Ми підготували повний пакет послуг та товарів, щоб ваш бізнес по ремонту авто був сучасним й прибутковим.

Навчання та обладнання

MSG Equipment – це професійне обладнання та спецінструмент для діагностики й ремонту стартерів, генераторів, систем кондиціонування, кермового управління, гальмівних супортів, амортизаторів. Будь-яке обладнання, яке ми створюємо, «обкатують» фахівці ремонтних цехів Master Service та відразу дають нам зворотний зв'язок. Тому наші стенди, тестери, контролери ідеально відповідають вимогам сучасних СТО.

Але ми не просто продаємо обладнання – ми вчимо фахівців цієї галузі працювати з ним, розповідаємо про технології ремонту різних систем та агрегатів авто. У нас є курси по діагностиці та ремонту:

  • компресорів кондиціонерів;
  • стартерів та генераторів;
  • агрегатів з гідро- та електропідсилювачем керма;
  • амортизаторів;
  • гальмівних супортів.

 Master Service та MSG Equipment разом допомагають вам будувати бізнес у сфері діагностики й ремонту кермового управління та гальмівних систем, паливної апаратури, турбін, автокондиціонерів, стартерів та генераторів.


Професійний підбір запчастин на steering.com.ua

Якщо ви професійно ремонтуєте автомобілі, ви купуєте багато запчастин та витратних матеріалів. При замовленні, звичайно, не будете вручну вводити марку, модель та рік випуску кожного автомобіля, який у вас ремонтується. Це довго й незручно. Ви знаєте, що автомобілі одного концерну (VAG, PSA, FCA, GM та ін.) часто конструктивно майже ідентичні. Тому вам потрібен ресурс, де можна швидко та точно купити запчастини на авто різних марок за технічними характеристиками.

 Сайт компанії Master Service autosteering.ru – зручний ресурс саме для фахівців: власників автосервісів, магазинів запчастин:

  • Ви можете підібрати деталі для ремонту, витратні матеріали, агрегати по VIN-коду, за оригінальним номером, типом креслення, за розмірами, розташуванням та іншим технічними параметрами.
  • Кожна картка товару містить повний опис товару, інформативні фотографії та 3D-огляд, застосування на авто й для агрегатів (якщо це інструмент), OE-коди та артикули постачальників, список аналогів.
  • Особистий кабінет. Тут зібрана повна інформація про ваші замовлення, розрахунки, кредити, способи доставлення та ін. Ви завжди контролюєте замовлення та рух коштів.

 У нас – в MSG Equipment та Master Service – є все, що потрібно для професійного автосервісу.

COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :