бер 5, 2021
1039

Дівчата рулять. Зі святом вас!

Дівчата рулять. Зі святом вас!

Міжнародний жіночий день 8 березня наближається зі швидкістю спортивного автомобіля. Команда MSG Equipment поспішає привітати всіх жінок та побажати великого жіночого щастя, весни, люблячих чоловіків, надійних автомобілів, навіть якщо цей автомобіль – таксі, та відповідальних автомеханіків. Більш того, посильний внесок у виконання двох останніх пунктів ми гарантуємо.

В нашій команді працюють дівчата, які роблять все можливе, щоб справні автомобілі доставляли щасливих мандрівників з пункту А до пункту Б без неприємностей та несправностей. Вони стежать за тим, щоб СТО по всьому світу були оснащені найсучаснішим обладнанням, а автомеханіки вміли все та навіть більше. Вони спілкуються з клієнтами на іноземних мовах, можуть розповісти про продукт краще самих розробників, знають, як зробити аналіз ринку, «упакувати» продукт та вивести його в топ-продажів. Так що там продукт – вони успішно проведуть корабель-відділ по бурхливим водам автомобільного бізнесу, тому що керувати вони теж вміють. Щоб не відставати, ми змушені здійснювати трудові подвиги та науково-технічні відкриття.

Дорогі дівчата around the world та, звичайно ж, дівчата MSG Equipment, нехай механізми щастя працюють справно й не виходять з ладу ніколи.

З 8 березня!

Хлопці MSG Equipment

COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :