кві 7, 2021
682

MSG Equipment запрошує до співпраці!

Запрошуємо до співпраці дистриб'юторів у всіх регіонах I MSG Equipment

Ми шукаємо партнерів. Ми – компанія-виробник діагностичного обладнання для ремонту автомобілів. І не просто діагностичного, а унікального, універсального та високотехнологічного обладнання, яке знають у всьому світі.

Сучасні автомобілі – це не тільки футуристичний дизайн, унікальні матеріали та високий рівень комфорту. Це ще й новітні технології та системи, які вимагають відповідного рівня обслуговування. Для нас, як для виробників діагностичного обладнання, це означає необхідність постійно вчитися та розвиватися, тримати руку на пульсі, бути гнучкими, розуміти попит та тенденції, працювати на випередження, не боятися нового й не зупинятися на досягнутому.

Ми працюємо на автомобільному ринку з 2006 року. Наш головний офіс знаходиться в Україні (Харків), також є представництва в Польщі (Варшава) та Росії (Москва, Білгород).

Ми займаємося виробництвом стендів та тестерів для діагностики:

  • систем кондиціонування;
  • амортизаторів;
  • стартерів та генераторів;
  • агрегатів ГПК;
  • агрегатів ЕПК;
  • гальмівних супортів.

Наше діагностичне обладнання однаково добре працює у великих сервісних центрах по обслуговуванню автомобілів, цехах по відновленню агрегатів та СТО.

У нас є спеціально обладнані центри навчання та підвищення кваліфікації для автомеханіків та власників СТО в Харкові й Варшаві. Фахівці нашої компанії вчать працювати з обладнанням MSG Equipment. Курси проводяться в онлайн та офлайн форматах, причому останній передбачає багато практики.

У 2014 році наша компанія вийшла на міжнародний ринок. Наше обладнання продається у всьому світі, має європейські сертифікати й знак СЕ. У нас багато постійних клієнтів та партнерів, з якими ми працюємо вже багато років. Ми активно беремо участь у виставках, наша клієнтська база постійно розширюється.

Наші партнери знаходяться в ОАЕ, Туреччині, Італії, Індії та Бразилії, ми давно й успішно співпрацюємо. Прислухаємося до побажань та працюємо над тим, щоб зробити нашу співпрацю ще більш успішною та взаємовигідною.

Компанія MSG Equipment розширює свою дилерську мережу та запрошує до співпраці компанії, які спеціалізуються на виробництві та продажах запчастин та обладнання для ремонту, а також на наданні послуг у сфері обслуговування автомобілів. Особливий інтерес для нас представляють такі регіони, як Латинська Америка, США, Африка та Китай. Але це не означає, що ми шукаємо партнерів тільки там. Ми будемо раді співпраці з представниками інших регіонів. Завжди відкриті для діалогу та готові обговорити умови співпраці. Компанія MSG Equipment підтримує високі стандарти якості, дорожить своєю репутацією та відносинами з партнерами. Ми за взаємовигідне співробітництво!

Чекаємо ваших пропозицій!

COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :