кві 20, 2021
742

Кабель FlexRay MS-39009 для діагностики кермової рейки автомобілів марки BMW

Кабель FlexRay I MS-39009 для діагностики кермової рейки автомобілів марки BMW

MSG Equipment розширює лінійку кабелів FlexRay для діагностики ЕПК. Нова розробка інженерів компанії – кабель MS-39009 призначений для діагностики електричних кермових рейок автомобілів BMW 5-series (G30), 7-series (G12), 8-series (G15). Кабель служить для з'єднання агрегату з контролером MS561 з метою діагностики агрегату.

Швидкісний протокол передачі даних FlexRay активно застосовується в автомобілях німецького виробництва (AUDI, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen) та має певні переваги: ​​високу швидкість й надійність передачі даних, а головне, дозволяє точно визначити момент передачі певного сигналу. Однак, щоб повною мірою оцінити переваги даного протоколу, дуже важливо мати інструмент, що дозволяє швидко та ефективно перевірити кермову рейку, знайти та усунути несправність. MSG Equipment розробила лінійку FlexRay кабелів для різних моделей кермових рейок. Блок управління на рейці має свій унікальний код й синхронність роботи. Тому для кожної моделі рейки потрібен «свій» кабель. Блок управління кабелю дозволяє синхронізуватися з певною рейкою для передачі даних.

Підключивши кабель MS-39009 до рейки (безпосередньо на автомобілі або демонтованої), можна проводити наступні операції:

  • читати та видаляти помилки
  • переглядати дані в реальному часі
  • читати інформацію, що зберігається в блоці
  • кодувати
  • оновлювати ПЗ
  • калібрувати датчики

Кабель FlexRay MS-39009 (209-F) призначений для роботи з рейками ЕПК наступних моделей: BW114, BW119, BW125, BW127.

Простота та швидкість виконання робіт – фактори, від яких безпосередньо залежить якість роботи, прибуток та репутація СТО, а також лояльність клієнтів. Кабелі FlexRay від MSG Equipment – це зручно, надійно та доступно.

Більше інформації про кожен з FlexRay кабелів можна знайти на нашому сайті: https://servicems.com.ua/.

COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :