тра 6, 2021
256

Обладнання MSG Equipment на AutoTechService

Обладнання MSG Equipment на AutoTechService

MSG Equipment їде на виставку! У це важко повірити навіть нам самим, але факт залишається фактом: з 26 по 28 травня 2021 року на Міжнародній виставці AutoTechService в Києві компанія MSG Equipment представить всі свої новинки.

Виставка AutoTechService – одна з найбільш значущих подій у світі автомобільного бізнесу в Україні. Сказати, що ми її чекали – не сказати нічого. Попри всі карантини та локдауни, ми продовжували працювати й використовували цей час з максимальною користю для себе та галузі в цілому. Наші інженери та розробники створювали нове обладнання, проводили модернізацію, переводили в онлайн-формат навчальні курси й розробляли курс навчання за новим напрямком діагностики та ремонту.

На виставці ми представимо багато цікавих позицій, але про деякі хотілося б згадати окремо:

MS008 – стенд для діагностики стартерів, генераторів та регуляторів напруги

Стенд використовується для перевірки генераторів 12/24В (48В) з будь-якими терміналами підключення та протоколами управління під навантаженням до 150А (12В режим), регуляторів напруги 12/24В окремо від генератора під навантаженням, стартерів 12/24В легкових та вантажних автомобілів в режимі холостого ходу. Стенд має базу даних генераторів та регуляторів напруги зі схемами їх підключення.

MS112 – стенд для електричних компресорів кондиціонерів

Це наша новинка. Стенд знаходиться на завершальній стадії випробувань та готовий до випуску в серійне виробництво. Стенд унікальний й не має аналогів. Він призначений для діагностики електричної частини компресорів кондиціонерів, встановлених на електромобілях або автомобілях з гібридним приводом.

MS016 – тестер для перевірки реле-регуляторів генераторів

Цей тестер вже зарекомендував себе серед наших клієнтів. Ми вдосконалили його та додали функцію i-Starts для діагностики реверсивних генераторів 12В системи «Стоп-Старт» прямо на автомобілі. Він також має базу даних реле-регуляторів. Перевіряти регулятори можна окремо від генератора. Прилад має компактні розміри, простий у використанні.

LOKI – діагностичний сканер для автомобілів Tesla

Ми – партнери та офіційні дистриб'ютори розробника діагностичного сканера LOKI для автомобілів Tesla. Прилад має унікальне програмне забезпечення, дозволяє працювати з новітніми прошивками та значно розширює можливості альтернативного обслуговування Tesla. З його допомогою можна працювати з центральним комп'ютером (CID, IC) та сервісними функціями блоків автомобіля: змінювати налаштування, калібрувати, читати, аналізувати та видаляти коди несправностей, встановлювати навігацію. З метою демонстрації можливостей приладу, з нами на виставку їде наша Tesla Model 3. Навчитися працювати з приладом та проводити діагностику електромобіля не складно – досить базових знань в електроніці. Ми розробили курс навчання по діагностиці та ремонту електромобілів Tesla з приладом LOKI, який доступний в офлайн та онлайн форматах.

Все наше обладнання має безкоштовне автоматичне оновлення ПЗ та не втрачає актуальності!

Ми дуже чекаємо всіх в Києві, будемо раді зустрітися зі старими клієнтами та познайомитися з новими. Виставки для нас завжди були важливим етапом роботи. Це свого роду мірило нашого розвитку, джерело цінної інформації, та люди, з якими ми на одній хвилі.

Приходьте! Наш стенд - 3А-3-15. До зустрічі 26-28 травня на AutoTechService в Києві!

COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :