тра 11, 2021
584

MS112 – Стенд для діагностики електричних компресорів автокондиціонерів

MS112 – Стенд для діагностики електричних компресорів автокондиціонерів

Гібридні авто та електромобілі все частіше зустрічаються на дорогах. У таких автомобілях система кондиціонування відповідає не тільки за комфорт в салоні, а також за охолодження тягової акумуляторної батареї. Тому до надійності системи кондиціонування для електромобілів пред'являються особливі вимоги – при виході кондиціонера з ладу продовжувати поїздку може бути небезпечно через ризик перегріву батареї.

У електромобілів компресор кондиціонера має особливу конструкцію та приводитися в дію електромотором. MSG Equipment розробила стенд MS112, який дозволяє перевірити електричний компресор кондиціонера з вбудованим інвертором і напругою живлення 140 ... 400 вольтів постійного струму. Стенд забезпечує перевірку електричної частини компресора та проводить тестування його продуктивності. Стенд також може використовуватися для передпродажної перевірки нових компресорів.

Переваги стенду:

  • Автоматичний режим діагностики.
  • Просте, інтуїтивно зрозуміле меню керування стендом.
  • Безкоштовне оновлення ПЗ.
  • Збереження та друк результатів діагностики (в розробці).

Важливість регулярного обслуговування електричних компресорів кондиціонерів важко перебільшити. Стенд MS112 - гарне рішення для автомайстерень і цехів по відновленню агрегатів.

З характеристиками стенду можна ознайомитися на нашому сайті servicems.com.ua.

COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :