тра 22, 2021
926

Онлайн навчання. Діагностика і ремонт агрегатів ЕПК/ЕГПК

Онлайн навчання. Діагностика і ремонт агрегатів ЕПК/ЕГПК

Сьогодні виробники автомобілів зазвичай віддають перевагу електричним підсилювачам керма. Основних причин дві. По-перше, ЕПК економічний. А в наш час економічність та екологічність будь-якого продукту мають переважне значення. А, по-друге, без електропідсилювача керма, використання систем автоматичного паркування, автопілотів та інших інновацій було б неможливим. Всі ці зміни вимагають від СТО гнучкості та готовності змінюватися та швидко адаптуватися до нових реалій.

Купівля відповідного обладнання розв'язує проблеми діагностики та ремонту агрегатів ЕПК тільки в тому випадку, коли є фахівці, які це обладнання знають та вміють ним користуватися. З огляду на перспективність напрямку, багато автомеханіків та власників СТО зацікавлені в освоєнні даної спеціалізації та підвищенні кваліфікації. Наша компанія вже не перший рік проводить курси для фахівців автосервісу за кількома напрямками навчання, до переліку входять також діагностика та ремонт агрегатів ЕПК / ЕГПК. Цього року наші фахівці створили онлайн курс по діагностиці ЕПК, який дозволить навчатися без подорожей, зайвих витрат та ризику для здоров'я.

Тривалість курсу – чотири дні. Для проведення занять ми використовуємо платформу ZOOM. Весь процес демонструється з усіма подробицям, з використанням кількох камер та мікрофонів.

В ході навчання ми розглядаємо наступні теми:

  • Типові конструкції та системи електропідсилювача керма
  • Принципи діагностики агрегатів
  • Основні несправності та методи їх усунення
  • Особливості збирання, розбирання та ремонту електронних блоків управління
  • Робота з діагностичним обладнанням

Програма курсу онлайн абсолютно ідентична програмі офлайн. Після завершення навчання ми, за бажанням клієнта, надаємо відеозапис курсу. Всі, хто пройшов навчання, будуть додані в Telegram чат технічної підтримки, де наші фахівці відповідають на питання, що виникають в ході подальшої роботи.

Інвестувати у своє професійне навчання – це вигідно. Таким чином ви розвиваєте свій бізнес, підвищуєте якість послуг, довіру клієнтів, репутацію та збільшуєте прибуток. Вкладати в освіту – найбільш безпрограшний вид інвестицій.

Більше дізнатися про курс «Діагностика та ремонт агрегатів ЕПК» можна пройшовши за посиланням https://servicems.com.ua/navchannya/eur.html.

COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :