тра 24, 2021
695

Онлайн навчання Діагностика і ремонт компресорів автокондиціонерів

Онлайн навчання Діагностика і ремонт компресорів автокондиціонерів

Навчальні курси MSG Equipment існують вже не перший рік. За цей період ми змогли переконатися в тому, наскільки вірним було рішення про їх створення – велика кількість фахівців з України та з-за кордону приїжджають до нас, щоб підвищити кваліфікацію, розширити спеціалізацію, навчитися працювати на нашому обладнанні. З 2017 року по теперішній час в центрі MSG Equipment пройшли навчання наші клієнти з України, країн колишнього СНД, а також Монголії, Нігерії, Саудівської Аравії, ОАЕ, Кувейту, ПАР, Лівану, Ізраїлю, Польщі, Франції, Румунії, Греції, Іспанії, Англії, Португалії, Хорватії, Болгарії, Туреччини, Індії, Японії, Пуерто-Рико, Мексики та США. Ситуація у світі підштовхнула нас до наступного кроку – проведення курсів у форматі онлайн. Це відкриває доступ до навчання ще більшій кількості людей.

З приходом літа робочий стан кондиціонера в автомобілі – це питання «життя та смерті». На СТО починається «сезон кондиціонерів». Наша компанія не тільки виробляє все необхідне обладнання для діагностики та обслуговування кондиціонерів, а й вчить працювати з ним. Пройти курс можна в форматі онлайн. Все, що вам знадобитися, це – комп'ютер, інтернет та трохи вільного часу.

Курс «Діагностика та ремонт компресорів автомобільних кондиціонерів» розрахований на 3 дні. Під час курсу ми розглянемо наступні теми:

  • принцип роботи системи та кожного її елементу окремо;
  • методи пошуку витоків;
  • методи діагностики системи та компресора на нашому обладнанні;
  • заправка та обслуговування системи;
  • дефектовка та ремонт компресорів кондиціонерів (не входить до інших навчальних програм).

Ми маємо все необхідне обладнання. Наш курс –  це не сухий виклад теоретичного матеріалу, а гармонійне поєднання теорії з докладною демонстрацією кожної операції. Для цього ми використовуємо чотири відеокамери та можемо з упевненістю сказати, що жодна деталь не вислизне від вашої уваги. Крім онлайн занять, ми надаємо різну корисну документацію по діагностиці та ремонту кондиціонерів. Та, як завжди, ми додаємо учнів, які пройшли навчання, в наш Telegram-чат технічної підтримки.

Закінчивши курс «Діагностика та ремонт компресорів автомобільних кондиціонерів» від MSG Equipment, ви зможете впевнено працювати, тому що залишитеся конкурентоспроможними та будете заробляти більше.

Детально ознайомитися з інформацією про курси навчання від компанії MSG Equipment можна на нашому сайті https://servicems.com.ua/.

COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :