сер 22, 2016
1794

Новинка! Контролер MSG MS561 для діагностики системи кермового управління

Новинка! Контролер MSG MS561 для діагностики системи кермового управління

У серпні 2016 року компанія «Мастер Сервис» випустила новинку – контролер MSGMS561. Це сучасний симулятор автомобіля, основна задача якого – швидка і точна діагностика агрегатів кермового управління з електропідсилювачем. Універсальність приладу дозволяє використовувати його не тільки для ремонту кермових рейок, колонок, насосів електрогідропідсилювачів керма, а й для придбання вживаних автозапчастин – MS561 перевіряє та сортує їх на робочі і несправні.

Запуск кермових рейок та кермових колонок на автомобілі дозволяє уникнути проблем з проводкою та електронним блоком управління під час демонтажу агрегатів. Тестувати працездатність запчастин також можна у розібраному виді. Це виключає необхідність проміжного монтажу/демонтажу в процесі ремонту.

Для повної та коректної роботи контролера MSG MS561 до нього необхідно під’єднати комп’ютер чи планшет зі встановленим програмним забезпеченням, діагностичний сканер (через роз’єм OBD) та кабель живлення (підбирається згідно моделі автомобіля).

Переваги контролера MS561

  1.      Діагностика агрегатів за 7-10 хвилин на різних режимах.
  2.      Невеликі габарити (355*255*85 мм).
  3.      Зручне підключення до ПК через USBчиBluetooth.
  4.      Просте управління.
  5.      Захист від короткого замикання.
  6.      Автоматичний пошук агрегату, який тестується, в базі даних: за номером кабелю, маркою автомобіля, ID запчастини та інше.
  7.      База даних нараховує більше 100 моделей автомобілів. Оновити список чи додати моделі можна через Інтернет.

Якщо ви зацікавлені у швидкому та якісному ремонті агрегатів електропідсилювача керма, контролер MS561 – незамінне обладнання для вашого автосервісу.

Вартість та детальний опис MS561 ви знайдете тут.

COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :