чер 16, 2021
554

Спецінструмент для ремонту гальмівних супортів

Спецінструмент для гальмівних супортів

Справні гальма в автомобілі – це основа безпеки руху. У сучасних авто переважно використовуються гальма дискового типу. Щоб вся система справно та ефективно працювала, необхідно стежити за її технічним станом.

У разі виявлення наступних ознак, слід негайно звернутися до СТО:

  • гальмовий шлях збільшився;
  • при гальмуванні автомобіль починає відводити у бік;
  • при гальмуванні чути скрегіт та сторонні звуки.

Більшість несправностей можна легко усунути, перебравши супорт та замінивши дефектні деталі. Відновлення агрегату обійдеться значно дешевше ніж його заміна на новий.

Конструкція гальмівних супортів досить проста, однак їх розбирання/збірка без використання спеціальних інструментів, досить складне завдання. В асортименті спецінструменту MSG Equipment є пристосування для монтажу/демонтажу механізму ручного гальма із супорту:

MS30001 – для гальмівних супортів TRW;

MS30002 – для гальмівних супортів ATE;

MS30004 – для гальмівних супортів BOSCH.

Спецінструмент MSG Equipment зручний та надійний. Добре, коли в процесі роботи все необхідне знаходиться під рукою, коли не треба шукати, як та чим відкрутити гайку, як дістатися до важкодоступних місць, та при цьому нічого не деформувати.

З інструментом MSG Equipment робота фахівця СТО полегшується, а процес складання, розбирання та ремонту значно прискорюється. Немає нічого неможливого в тому, щоб працювати швидше й при цьому підвищувати якість послуг, що надаються.

Більше інформації можна знайти в розділі «Спецінструмент» на сайті MSG Equipment https://servicems.com.ua/

COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :