вер 9, 2021
503

MSG Equipment на міжнародній виставці електротранспорту

MSG Equipment  на міжнародній виставці електротранспорту

Що: Plug-in Ukraine 2021.

Коли: 14-16 вересня 2021.

Де: виставковий центр «КиївЕкспоПлаза» вул. Амстердамська, 1, Березівка, Київська область (Житомирська траса)

Реєстрація: безкоштовна на сайті організаторів pluginua.com

Запрошуємо всіх, хто цікавиться інноваціями в області електротранспорту та його сервісного обслуговування, на виставку Plug-in Ukraine 2021, яка відбудеться в Києві 14-16 вересня.

На виставці ви зможете не тільки побачити своїми очима, а й випробувати на практиці діагностичне обладнання, розроблене у нашому власному відділі проектування:

Стенд MS112, за допомогою якого ви зможете діагностувати електричний компресор кондиціонера автомобілів з напругою живлення постійним струмом від 140 до 400 В. Стенд забезпечує перевірку електричної частини компресора та проводить тест його продуктивності. Як робоче тіло використовується азот.

Тестер MS800, який дозволяє визначати ємність модулів високовольтного нікель-метал-гідридного акумулятора (Ni-Mh, NiMh) гібридного автомобіля. Тестер забезпечує одночасну перевірку до 36 модулів батареї в повністю автоматичному та цілодобовому режимі. Зарядка здійснюється у два етапи: швидкий заряд та крапельний підзаряд. Максимальний струм на заряд – 4,5А, на розряд – 6А. Ємність модулів визначається на стадії розряду.

Також вашій увазі буде представлено багатофункціональний прилад LOKI, розроблений нашими партнерами, офіційним дистриб'ютором яких є MSG Equipment. З його допомогою виконується весь необхідний сервісний функціонал для ремонту та обслуговування автомобілів Tesla Model S, Model X, Model 3 та Model Y. LOKI дозволяє реалізовувати до 80% всіх діагностичних робіт Tesla.

Демонстрація роботи нашого обладнання буде здійснюватися на автомобілях та агрегатах, наданих нашими партнерами MasterServiceElectro.


Шукайте нас в зоні електромобілів. Приходьте, отримуйте нові знання та враження. Чекаємо вас, буде цікаво!


COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :