бер 10, 2023
1465

Ми є членами асоціації APRA

Ми є членами асоціації APRA

Раді повідомити, що наша компанія приєдналася до APRA Europe – глобальної асоціації, яка представляє інтереси компаній, що займаються переробкою та відновленням автомобільних запчастин у Європі. Це знакова подія для нашої компанії, тому що ми тепер стали частиною широкої мережі компаній, які працюють у цій галузі.

Приєднання до APRA Europe дасть нам низку переваг, включаючи доступ до ексклюзивної інформації, освітніх програм, мережі контактів та підтримки у бізнесі. Ми матимемо можливість обмінюватися досвідом та кращими практиками з іншими компаніями, що працюють у цій сфері.

Крім того, ми зможемо брати участь у різноманітних заходах, що організовуються APRA Europe, таких як виставки, конференції та семінари. Це дасть нам можливість бути в курсі останніх тенденцій та технологічних розробок у галузі.

Ми впевнені, що приєднання до APRA Europe допоможе нам покращити якість нашої роботи та зміцнити нашу позицію на ринку. Будемо з нетерпінням чекати на можливість взаємодіяти з іншими компаніями та отримувати підтримку від APRA Europe у подальшому розвитку нашого бізнесу.

COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :