сер 28, 2020
696

Навіщо автомеханіку вчитися?

Навіщо автомеханіку вчитися?

Автомобілі постійно вдосконалюються, відповідно, розвиваються нові технології діагностики та ремонту, для яких необхідний актуальний інструмент і обладнання, а також володіння спеціальними навичками. Щоб встигати за ринком автосервісу, власники СТО та майстри повинні бути "в темі".

Ми в MSG Equipment не тільки створюємо обладнання та інструмент, а й навчаємо працювати з ним. Якщо ви придбали у нас стенд, ви ніколи не залишитеся з ним сам на сам – при купівлі обов'язково отримуєте безкоштовне навчання по роботі з обладнанням.

Завдання нашого Навчального Центру – дати майстрам можливість вивчити нові технології та інструменти, підвищити кваліфікацію у відповідній галузі ремонту. Наші викладачі допоможуть вам стати професіоналом в ремонті таких агрегатів, як:

  • стартери та генератори;
  • кермові рейки та насоси ГПК, агрегати ЕПК та ЕГПК;
  • компресори автокондиціонерів;
  • гальмівні супорти;
  • амортизатори та пневматичні балони усіх типів.

Навчальні центри забезпечені всім необхідним інструментом, обладнанням MSG Equipment та агрегатами для теоретичних, а також практичних занять.

Навчання триває 3-5 днів, протягом яких учні вивчають та відпрацьовують операції діагностики, обслуговування та ремонту, необхідні для кваліфікованого сервісу. Кожному клієнту ми видаємо сертифікат про закінчення курсу.

Курси проходять в зручному форматі – у нас в Навчальному Центрі MSG Equipment або онлайн. Онлайн-курси завжди проводяться за індивідуальною програмою.

Хочете дізнатися більше про курси та викладачів? Заходьте на наш сайт або зв'яжіться з менеджером.

COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :