січ 24, 2024
207

7 переваг комплексу для промивання сажових фільтрів (DPF) MS900

Очищення дизельних сажових фільтрів (DPF) без використання хімічних засобів на інноваційному обладнанні MS900 від MSG Equipment.

Дизельні сажові фільтри (DPF) відіграють вирішальну роль у зниженні шкідливих викидів. З кожною годиною роботи дизельного двигуна в сажовому фільтрі накопичується все більше сажі, що призводить до несприятливого впливу на роботу двигуна. Виробники автомобілів передбачили механізм очищення сажового фільтра від сажі шляхом активації спеціального режиму роботи двигуна. У результаті цієї процедури сажовий фільтр позбавляється від сажі. Однак сажа згорає не повністю, в результаті згоряння сажі утворюється зола. Зола - це вогнетривка речовина, яка здебільшого складається зі скла з кристалічною фазою у вигляді кварцу і різноманітних силікатів кальцію.

Зола постійно і неминуче накопичується в сажовому фільтрі, погіршуючи його пропускну спроможність, що призводить до частіших запусків процесу регенерації сажі та, відповідно, до підвищення витрати палива. Золу з сажового фільтра можна видалити тільки механічним способом.

Очищення сажового фільтра дає йому друге життя і суттєву економію фінансових коштів власнику автомобіля, а також позитивно позначається на навколишньому середовищі.

Обладнання для очищення сажових фільтрів MS900 - це передове рішення для обслуговування сажових фільтрів легкових і вантажних автомобілів. Завдяки інноваційній технології мийки сажових фільтрів та іншим технічним рішенням комплекс MS900 має унікальні переваги, про які ми хочемо розповісти.



Переваги системи очищення DPF MS900:

1 – Низька собівартість промивання сажового фільтра.

Для роботи комплексу MS900 не потрібно купувати і використовувати спеціальні хімічні засоби. А це суттєве зниження собівартості промивання. Також продумане триступеневе очищення води забезпечує потребу в її заміні не частіше ніж один раз на місяць, що так само сприяє мінімізації витрат на промивання фільтрів.

Основні витрати на експлуатацію комплексу припадають на:
   • електроенергію: нагрівання води, сушіння фільтра і роботу вузлів комплексу під час промивання;
   • заміну поліпропіленових фільтрів ВВ20;
   • заробітну плату оператора-механіка.

2 – Універсальність.

Технічні можливості комплексу і великий набір фітингів дають змогу обслуговувати різні сажові фільтри як легкових автомобілів, так і вантажівок.

3 – Малий час на очищення сажового фільтра.

Під час використання хімічних засобів для очищення DPF потрібно багато часу для витримки фільтра сажі в хімічному розчині. Потім фільтр необхідно ретельно промити водою і висушити.

Технологія промивання комплексу DPF MS900 дасть змогу виключити етап замочування сажового фільтра, а одразу приступити до його очищення. Час промивання сажових фільтрів залежить від розмірів фільтра і ступеня його забрудненості.

4 – Висока продуктивність.

Завдяки модульній конструкції MS900 може одночасно мити і сушити сажові фільтри, що збільшує продуктивність практично вдвічі порівняно зі звичайними стендами з послідовним порядком виконання операцій.

5 – Зручність використання:

  • Робочий процес миття та сушіння автоматизований. Меню керування модулями просте й інтуїтивно зрозуміле.
  • У меню керування є можливість задати попередні налаштування промивання сажових фільтрів, які найчастіше трапляються, що дає змогу економити час на підготовку комплексу до роботи.
  • Замкнутий процес мийки забезпечує чистоту і порядок у камері та на робочому місці.

 6 – Збереження та друк результатів.

У машині для очищення сажових фільтрів MS900 передбачено можливість зберігати результати діагностики до/після промивання, вести та переглядати історію промитих фільтрів, друкувати результати діагностики на Bluetooth принтері.

 7 – Безпечність.

  • Під час роботи з нашим обладнанням для очищення сажових фільтрів унеможливлено контакт із хімічно активними та небезпечними для здоров'я речовинами.
  • У комплексі передбачено всі можливі захисти від непередбачених ситуацій. У разі збою стенд повідомить, що стало причиною.

Потрібно більше інформації про стенд MS900 - пишіть у месенджер або телефонуйте:  +38 073 529 64 26 (Viber, WhatsApp, Tbelegram).

COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :