бер 4, 2024
139

Нові можливості стенду MS005

Розширення можливостей стенду для діагностики генераторів і стартерів MS005

У світі автомобільної індустрії постійно відбуваються зміни, спрямовані на підвищення ефективності ДВЗ і зниження викидів шкідливих речовин. Всі ці зміни призводять до ускладнення конструкції вузлів і агрегатів автомобіля.

Дотримуючись традицій, ми постійно вдосконалюємо наше обладнання, щоб воно зберігало свою актуальність протягом тривалого часу. Наш стенд для діагностики генераторів і стартерів MS005 отримав чергові поліпшення, про які ми хочемо розповісти далі.

 

Нові можливості оновленого стенду MS005:

1. Розширено список діагностованих агрегатів. З'явилася можливість діагностувати ремінні стартер-генератори 48 В, керовані по CAN шині. Діагностика таких генераторів можлива як у режимі генератора, так і стартера. Також з'явилася можливість під'єднати діагностичний сканер до стартер-генератора 48 В, щоб забезпечити повноцінну діагностику цього складного агрегату.

2. Додано автоматичний режим діагностики стартерів із формуванням звіту, який можливо роздрукувати на зовнішньому звичайному принтері.

3. Тепер автоматичний режим діагностики генераторів має два варіанти перевірки:

  •  "швидкий" для тесту генераторів за ключовими критеріями;
  •  "просунутий" - перевірка за максимальним числом критеріїв з отриманням струмошвидкісної характеристики генератора.

Після закінчення будь-якого з варіантів тесту формується звіт, який також можливо роздрукувати на зовнішньому принтері.

Приклад звіту автотесту генератора

4. Є ще одне нововведення в автоматичний режим діагностики генераторів. Тепер є можливість змінювати алгоритм автотесту на свій розсуд. Також можна змінювати зміст і зовнішній вигляд звіту з результатами діагностики генератора. 

 

Як отримати доступ до нових можливостей стенду MS005?

Для розширення можливостей вашого стенду необхідно оновити його програмне забезпечення. Це можна зробити дуже просто:

  • Підключити стенд до інтернету.
  • Під час його ввімкнення стенд сам знайде останню версію ПЗ і оновить її. Вам потрібно тільки підтвердити згоду на оновлення ПЗ на екрані стенда.

Однак функція діагностики ремінних стартер-генераторів 48 В буде доступна не в усіх, а тільки у стендів, виготовлених після вересня 2023 року.

Якщо у вас є потреби в діагностиці ремінних стартер-генераторів 48 В вам потрібно буде доопрацювати ваш стенд за допомогою комплекту KIT005-48V. До цього набору входять усі необхідні комплектуючі та детальна інструкція з доопрацювання стенду, а також набір містить спеціальний кабель для діагностики ремінних стартер-генераторів 48 В AUDI.

Отримати детальну консультацію щодо комплекту KIT005-48V можна у наших менеджерів - пишіть у месенджер або телефонуйте: +38 073 529 64 26, +48 833 13 19 70, +48 886 89 30 56  (Viber, WhatsApp, Tbelegram).

COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :