чер 5, 2018
2534

Виставка АвтоТехСервіс-2018. Підсумки та враження

Виставка АвтоТехСервіс-2018. Підсумки та враження

Шановні партнери та гості нашого сайту!

Нещодавно ми повернулись з Києва, де відбулась щорічна Міжнародна спеціалізована виставка АвтоТехСервіс-2018. У нас є багато вражень, якими ми бажаємо поділитися з вами.

Підготовка до цієї знакової події почалась за декілька місяців. Як і завжди, ми самостійно розробили рекламну та сувенірну продукцію, змоделювали виставковий стенд, де зоновано розташували діагностичне обладнання, агрегати та комплектуючі, та приклали максимум зусиль, щоб проінформувати наших постійних та потенціальних партнерів.

На виставковому стенді ми представили обладнання для діагностики, ремонту та обслуговування:

  • агрегатів рульового управління;
  • гальмівних супортів;
  • амортизаторів;
  • стартерів та генераторів;
  • автомобільних кондиціонерів.

Найбільшим попитом користувався контролер MSG MS561, що є незамінним приладом у діагностиці рейок з електропідсилювачем керма та гідравлічних насосів з електроприводом. У цьому році ми не тільки розповідали про контролер, але й влаштували невеличку ремонтну зону з обслуговування агрегатів ЕПК (EPS). Кожний відвідувач нашого стенду міг побачити, як майстер ремонтує електроагрегати за допомогою нашого обладнання.

Отже, побачивши контролер MS561 в дії, переважна частина наших клієнтів зрозуміла важливість його придбання для свого автосервісу.

Також відвідувачі виставки вподобали такі стенди, як:

  • MS111 для перевірки компресорів автокондиціонерів;
  • MS1000+ для діагностики амортизаторів усіх типів;
  • MS004 СОМ для тестування стартерів, генераторів, реле-регуляторів та ін.

Цікаво, що більшість відвідувачів була не тільки з України, але й з Молдови. Ми чудово поспілкувалися та обмінялися досвідом обслуговування автомобілів як з постійними партнерами MSG Equipment, так і з новими знайомими.

Дякуємо всім за великий інтерес до нашої продукції. До зустрічі в новому році!

COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :