вер 5, 2019
503

Відновлена кермова рейка або б / в

► Відновлена кермова рейка – це часто найдоступніший варіант для моделей авто, які вже не випускаються

Зовсім недавно питання економії на запасних частинах було пов'язане з великим ризиком. Ринок був наповнений неякісною продукцією. Але сьогодні, коли з'явилися відновлені автомобільні агрегати, ситуація змінилася у кращу сторону.

Купівля, відновленого за усіма правилами агрегату, вигідна з точки зору економії та якості й навіть екології.

Різниця між відремонтованим та відновленим агрегатом

Відновлення – це набагато більше, ніж звичайний ремонт. Правильно відновлений агрегат має великий ресурс. При відновленні, кермову рейку повністю розбирають, чистять, перевіряють на наявність зносу та пошкоджень. Усі деталі та компоненти очищають, відновлюють та тестують. Ті деталі, які виявилися несправними або зношеними, змінюють на нові. Відновлену кермову рейку перевіряють на відповідність параметрам та специфікаціям оригінального виробника.

Стандартна процедура ремонту – це усунення певної проблеми. Ремонт не охоплює повне розбирання та інспекцію усіх компонентів агрегату. Як результат, ціна відремонтованого агрегату нижче. Але покупка б / в або відремонтованого агрегату – це короткострокова економія. Через якийсь час знадобиться знову ремонт або заміна. Враховуйте, що після ремонту гарантія не надається.

Якість

Ще одним аргументом на користь відновлення, можна назвати якість. Багато хто не може повірити в те, що за усіма правилами відновлений агрегат, буде не гірше нового. Практика показує, що професійне відновлення дійсно вигідно.

Після відновлення, тестується сам агрегат та якість збірки. У спеціалізованих сервісах використовуються сучасні діагностичні стенди виробництва MSG Equipment. Наприклад, контролер MS561 застосовується для перевірки працездатності агрегатів ЕПК (EPS) під час відновлення та для фінальної діагностики.

Відновлена кермова рейка – це часто найдоступніший варіант для моделей авто, які вже не випускаються. Відомо, що виробники самі знімають з виробництва оригінальні запчастини.

Головні переваги відновлення

  • Усі дії та заходи проводяться на спеціалізованому обладнанні та за допомогою спецінструментів.
  • Зношені та пошкоджені елементи заміняють новими або відновлюють.
  • Деталі ретельно чистять та миють, на кожен елемент наносять спеціальне захисне покриття.
  • Агрегат збирають з відновлених або нових деталей.
  • Міняють витратні деталі: сальники, ущільнювачі, втулки, пильники.
  • Відновлену рейку перевіряють на діагностичному стенді, оцінюють її стан в робочих умовах.

Головною перевагою відновленої кермової рейки є оптимальне співвідношення ціни та якості. На відновлений агрегат дається гарантія 6 місяців, що підтверджує якість робіт та високий ступінь відповідальності.

COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :