лис 7, 2019
590

MSG Equipment вітає Nitro Group з відкриттям нової філії

► Відкриття нового філіалу компанії Nitro Group в Адані

Представники MSG Equipment побували в гостях у наших ділових партнерів з Туреччини – компанії Nitro Group та привітали з відкриттям нової філії в місті Адана! Тепер тут же знаходиться й головний офіс Nitro Group!

Під час святкового заходу проводилася демонстрація можливостей сервісу по ремонту стартерів та генераторів, компресорів автокондиціонерів, агрегатів ГПК та ЕПК з використанням обладнання MSG Equipment, яке дозволяє максимально спростити та прискорити процедуру діагностики й ремонту.

Nitro Group – офіційний представник MSG Equipment в Туреччині. Діяльність компанії спрямована на надання послуг з імпорту, експорту обладнання для діагностики та ремонту автомобілів. У компанії є власна науково-дослідна група, що складається з досвідчених інженерів. Саме завдяки цій професійній команді, Nitro Group також розробляє власне програмне та апаратне забезпечення.

Високо цінуємо встановлені між нами партнерські відносини. Захід був грандіозним та дуже яскравим! Дякуємо за теплий прийом та прекрасне свято!

COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :