січ 21, 2021
680

Насичений січень: дієве поновлення LOKI та прогнози

Насичений січень: дієве поновлення LOKI та прогнози

1. Наприкінці 2020 року Tesla оновила прошивки автомобілів до версії 2020.48. Це оновлення вдосконалило навігацію та призначений для користувача інтерфейс, замість іконок-блискавок на панелі відображається кількість вільних зарядних станцій у цифрах. Різдвяним сюрпризом для власників автомобіля стала розважальна функція Boombox — тепер машина може програвати треки з плейлиста через зовнішній динамік.

Слідом за грудневим апгрейдом Tesla оновилося ПЗ LOKI. Користувачі пристрою вже змогли переконатися у цьому — усі заявлені функції для сервісного обслуговування та діагностики працюють справно.

 2. У січні розробники LOKI презентували нову можливість пристрою: тепер, щоб міняти та редагувати Config на Model 3, досить під'єднатися через роз'єм BroadR-Reach. Знімати та розбирати блок MCU на будь-яких прошивках більше не потрібно.

 3. Вже на цьому тижні розробники LOKI готують ще одне оновлення: за допомогою приладу можна буде оновити прошивку автопілота версій 2.0, 2.5 та 3.0.

 4. У лютому команда LOKI планує випустити плагін LOKI Secured Config. Він дозволить редагувати конфігурації автомобіля Tesla Model 3, а саме:

  • autopilot activation
  • performance activation
  • supercharger
  • зміну country
  • активацію premium connectivity

 

Бажаєте дізнатися більше про можливості та оновлення LOKI? Телефонуйте або напишіть нам через форму зворотного зв'язку.

COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :