кві 2, 2021
723

Комплект знімачів для заміни задніх підшипників роторів генераторів MS0204

Комплект знімачів для заміни задніх підшипників роторів генераторів MS0204

Одна з найбільш частих несправностей, з якою стикаються механіки на СТО – це знос підшипників на генераторі. Зношені (розбиті) підшипники можуть стати причиною заклинювання генератора та, як наслідок, зриву або розриву пасової передачі. Наслідки такого збою в роботі двигуна можуть бути самими непередбачуваними.

Для усунення несправності підшипники потрібно замінити. Процедура нескладна, але вимагає акуратності – в іншому випадку, можна подряпати колекторні кільця або пошкодити обмотку. Для успішного ремонту генератора вам знадобиться професійний механік та спеціальний інструмент. Якщо з інструментом виникли проблеми, та є сумніви, що ви зможете виконати операцію швидко, акуратно та без втрат – спецінструмент від MSG Equipment прийде вам на допомогу. Лінійка інструментів для стартерів та генераторів від інженерів MSG дозволить автомеханікам працювати з ювелірною точністю.

Комплект знімачів MS0204 використовується для заміни задніх підшипників ротора генератора. Використання знімачів дозволяє швидко демонтувати підшипники, не пошкодивши струмознімальні кільця. Застосовується для підшипників 6203, 6202, 6003, 6201,141071,140419 та їх аналогів, які використовуються в 90% генераторів світових виробників, таких як Bosch, Valeo, Magneti Marelli, Mitsubishi, Delco Remy та інші.

Дуже часто для того, щоб полагодити, спочатку потрібно розібрати. Спеціальний інструмент для стартерів та генераторів від MSG Equipment зробить складну роботу простою, дозволить дістатися до важкодоступних місць, зняти деталь, не деформувавши її та не пошкодивши нічого навколо. З нашим інструментом швидкість роботи зросте, а її якість покращиться.

COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :