чер 22, 2021
1306

MS008 – діагностика генератора автомобіля на новому рівні

Діагностика генератора та стартера автомобіля на стенді MS008

MS008 для діагностики генераторів, стартерів та регуляторів напруги – це стенд нового покоління, який вивів діагностику генераторів на якісно новий рівень.

У цьому стенді передбачено безліч корисних функцій, що дозволяє майстрам автосервісу перевіряти генератори швидко, якісно та з мінімальними зусиллями.

 
Автоматичне затягування ланцюга та натяжка ременя

Зручність кріплення генератора на стенд забезпечується автоматичним затягуванням ланцюга фіксації генератора та автоматичною натяжкою ременя приводу.


Сенсорна система управління

У стенді застосована сенсорна система управління, що відкриває нові можливості для зручності роботи та простоти освоєння обладнання:

  • швидкий доступ до основних функцій стенду;
  • інтуїтивно зрозуміла навігація в меню;
  • регулювання робочих параметрів одним натисканням;
  • точна установка параметрів;
  • збереження важливих налаштувань.

База генераторів

Тепер не потрібно витрачати час на пошук інформації про агрегати що діагностуються. Завдяки наявності в стенді бази генераторів, можна швидко визначити тип агрегату та його основні параметри, необхідні для діагностики.


Спеціальні кабелі для діагностики

Спеціальні кабелі для діагностики певних типів агрегатів, значно спрощують та скорочують час, необхідний для підключення агрегатів. При цьому виключається ймовірність неправильного підключення.


Показ вимірюваних параметрів у вигляді осцилограми

Стенд виводить вимірювані параметри у вигляді осцилограми, що дозволяє не тільки зробити висновок про технічний стан генератора, а також визначити причину несправності.

Стенд забезпечує повноцінну діагностику реле-регулятора окремо від генератора під навантаженням, діагностику стартера в режимі холостого ходу, при цьому перевіряється мотор та втягуюче реле стартера.

Всі ці функції роблять стенд MS008 оптимальним вибором для великих СТО та цехів по ремонту генераторів та стартерів.


Придбання обладнання та навчання фахівців СТО

Компанія MSG Equipment не тільки виробляє сучасне обладнання для обслуговування стартерів та генераторів, а й пропонує навчання за даним напрямком в спеціалізованому навчальному центрі.

Купити професійне обладнання для автосервісів, майстерень та СТО, а також записатися на курси механіків по ремонту стартерів та генераторів, можна залишивши заявку на сайті MSG Equipment або зв'язавшись з менеджером компанії.

Сайт MSG Equipment: servicems.com.ua

Зв'язатисязменеджером:

+7 (498) 716 42 61

+38 067 434 45 33 (Viber, WhatsApp, Telegram)

e-maіl: seller@servicems.com.ua


COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :