гру 7, 2020
725

Стенд MS005 – новий рівень діагностики генераторів та стартерів

MS005 – стенд для діагностики генераторів та стартерів

MS005 – це багатофункціональний стенд нового покоління від MSG Equipment, створений на основі кращих конструкторських рішень. При його розробці ми враховували відгуки та побажання наших клієнтів.

Стенд дозволяє діагностувати:

- генератори та стартери 12/24 В;

- генератори з вакуумним насосом;

- свинцеві автомобільні акумулятори 12 В.

Переваги стенда MS005

Стенд буде корисний великим СТО, які займаються відновленням генераторів та стартерів, великим торговим організаціям для вхідного контролю, а також виробникам та розробникам генераторів.

Особливості стенда (наприклад, автоматизація) дозволяють перевіряти більше стартерів та генераторів за одиницю часу, працювати з рідкісними й потужними агрегатами, дають можливість дилерам перевіряти стартери/генератори та відразу проводити відбраковування.

Особливості стенда:

  • Дозволяє діагностувати генератори з навантаженням до 300 А (повне навантаження для агрегатів сучасних авто), а стартери потужністю до 6 кВт.
  • Відображає вимірювані параметри в режимі реального часу у вигляді графіків, що дозволяє майстру побачити повну картину роботи та зробити правильний висновок щодо стану агрегата.
  • У ПЗ стенда закладена висока гнучкість настройки інтерфейсу. Можна вибрати, яка інформація повинна відображатися на екрані, або задавати параметри діагностики агрегатів в автоматичному режимі.
  • Агрегати, що діагностуються, підключаються до стенда за допомогою спеціальних діагностичних кабелів для конкретного типу агрегатів – це значно спрощує процес підключення агрегату. Така функція особливо актуальна, якщо потрібно діагностувати багато однотипних агрегатів. Але такі кабелі купують окремо в залежності від потреб, що з'являються. У комплекті зі стендом поставляється універсальний кабель, який дозволяє під'єднати будь-який агрегат.
  • Повністю автоматичне затягування ланцюга та ременя приводу генератора, забезпечує зручний монтаж/демонтаж агрегату.
  • Стенд обладнаний повноцінною тепловізійною камерою, що дозволяє, точно та в режимі реального часу на екрані, відстежувати температуру агрегату, що діагностується.
  • Зовнішній вигляд звіту результатів діагностики для друку можна змінити на свій розсуд. Можливо зробити його унікальним або скористатися стандартним виглядом.

В стенд закладений великий потенціал для модернізації, оскільки регулярно з'являються нові побажання від клієнтів, що стосуються функціоналу та його роботи. На цей час в розробці дві нові функції: діагностика генераторів системи «старт-стоп» та генераторів 48 В.

З детальними характеристиками обладнання ви можете ознайомитися в картці товару стенда MS005. Вартість та умови доставлення обладнання для вашого регіону уточнюйте у наших менеджерів.

COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :