жов 5, 2021
889

Порівнюємо MS005 та MS008. Що обрати для СТО?

Функціональні особливості стендів для діагностики стартерів та генераторів MS005 і MS008

Ринок автомобілів постійно розвивається, з'являються нові технології. Тому сучасне діагностичне обладнання повинно бути таким, щоб його актуальність зберігалася якомога довше. З таким підходом ми почали розробку нових стендів для діагностики стартерів та генераторів MS005 і MS008.


Стенди мають наступні спільні функціональні параметри:

Сенсорна система управління, яка забезпечує зручність роботи. Всі необхідні настройки, тип агрегату або час тестування, налаштовуються легким дотиком пальця. При цьому вся необхідна інформація знаходиться завжди перед очима. Використання сенсорних систем, дозволило додати в стенд перелік баз генераторів та регуляторів напруги. Тепер знайти схему підключення агрегату можна не відходячи від стенда. І найголовніша перевага – можливість виводити на екран результати вимірювань у вигляді осцилограми, що дозволяє виявляти найменші відхилення в роботі агрегату, й тим самим підвищити якість діагностики та ремонту.

Автоматичне затягування ланцюга фіксації агрегату та автоматична натяжка ременя приводу генератора, забезпечують зручність кріплення агрегатів на стенді.

Спеціальні діагностичні кабелі для генераторів дають можливість швидко та просто підключити генератор до стенда, що істотно скорочує час, необхідний для діагностики одного генератора. При цьому виключається ймовірність неправильного підключення генератора. Спеціальні діагностичні кабелі пропонуються як опція.

Оновлення ПЗ стенда дозволяє згодом розширювати його можливості. Поступово додадуться поновлення в бази даних агрегатів, з'явиться можливість перевіряти генератори систем «Старт-стоп», «I-Eloop», а також генераторів 48 В.


В чому різниця?

Стенд MS005 призначений для діагностики потужних агрегатів, тому дозволяє створити навантаження до 300 А на генератор 12 В. Своєю чергою стенд MS008 орієнтований на діагностику агрегатів легкових автомобілів та може витримувати навантаження вдвічі менше – 150 А. Також вони відрізняються номенклатурою агрегатів, що перевіряються. MS005 може перевіряти вакуумний насос встановлений на генераторі, але при цьому не діагностує регулятор напруги окремо від генератора. MS008 може перевірити регулятори напруги, а вакуумний насос на генераторі – ні.

Залишилися питання? Зверніться до наших менеджерів за телефоном +38 067 434 45 33 (WhatsApp, Viber, Telegram), використовуючи форму зворотного зв'язку або пошту seller@servicems.ru

COMMENTS

Залишити коментар

* Ім'я :
* E-mail: (Не буде опубліковано)
* Коментар :